Arka Sokaklar'da Heyecan Kaldığı Yerden Devam Ediyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 413. bölümüyle bu akşam 20.00'da sevenleriyle buluşuyor. Arka Sokaklar'da neler yaşanacak? Detaylar haberimizde...

Kanal D'nin uzun soluklu projesi Arka Sokaklar, 2006'nın Temmuz ayından bu yana istikrarlı bir şekilde yayın hayatını sürdürüyor. İlk bölümünden bu yana tam 10 yıl geçse de hala reyting rakamlarında ilk sıralarda kalmayı başaran Arka Sokaklar bu akşam 20.00'da 413. randevuda sevenleriyle bulumaya hazırlanıyor. Arka Sokaklar 413. bölümde neler yaşanacak? Rıza babanın akıbeti ne olacak? Albay Yüksel yeni bölümde emellerine ulaşabilecek mi? Arka Sokaklar 413. bölüm ile ilgili soru işaretlerini sizler için aydınlatmaya çalışacağız.

Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında yayın hayatını sürdüren başarılı televizyon dizisi Arka Sokaklar, geçtiğimiz hafta heyecan dolu bir bölümle izleyicinin karşısındaydı. İlk dakikadan itibaren gerilimin hakim oluğu dizide Rıza baba Albay Yüksel tarafından tehdit edilmişti. Mesut komiser'in oğlu Tunç uyuşturucu batağına saplanmakla kalmamış, Gamze'nin aşırı dozdan ölümü sonucu cinayet zanlısı konumuna gelmişti.

Arka Sokaklar 413. Bölümde Hangi Gelişmeler Yaşanacak?

Cuma akşamlarının değişmez dizisi Arka Sokaklar yepyeni bir bölümle bu akşam 20.00'da Kanal D'de ekrana geliyor. Birbirinden önemli gelişmelerin yaşanacağı Arka Sokaklar 413. bölümde Rıza baba ve Albay Yüksel'in şiddetli savaşı devam edecek. Rıza Baba ailesini Albay Yüksel'in hain planlarından korumaya çalışacak. Albay Yüksel Kerim'i öldü sandığı için Rıza babaya evlat acısı tattırmak için yemin edecek. Aylin, Albay Yüksel'in Rıza babanın evine girdiğini bilgisayaran tespit eder. Albay Yüksel'in evine girdiğini öğrenen Rıza baba ve ekibi hemen yola çıkar ancak Albay Yüksel'in adamları tarafından yolları kesilir. Rıza baba ve ekibini büyük bir çatışma beklemektedir. Albay Yüksel ve Rıza baba savaşını kim kazanacak? Rıza baba ailesini ve kendini Albay Yüksel'den yara almadan koruyabilecek mi? Tüm soruların cevabı bu akşam Kanal D ekranlarında yanıt buluyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin