Metin Akpınar 4 Yıl Sonra Ekranlara Geri Dönüyor!

Usta oyuncu Metin Akpınar geride kalan 4 yılın ardından bir televizyon dizisi ile ekranlara geri dönüyor! İşte Metin Akpınar'ın rol alacağı o dizi!

Sanat hayatına onlarca sinema filmi ve televizyon dizisi sığdıran usta oyuncu Metin Akpınar 4 yıldır hiçbir projede yer almıyordu. Bir döneme damga vuran ünlü sanatçı geride kalan 4 yılın ardından bir televizyon dizisi ile yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Peki, Metin Akpınar hangi dizide rol alacak?

Metin Akpınar Aşk Laftan Anlamaz Kadrosuna Dahil Oldu!

Yakın dostu Zeki Alasya ile Yeşilçam'ın bir dönemine damga vuran ve ustalık döneminde de birçok başarılı projede adından söz ettiren ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın önümüzdeki günlerde bir televizyon dizisinde rol alacağı öğrenildi. Metin Akpınar hayranlarını sevindiren bu haber dizinin yayınlandığı kanal aracılığıyla da doğrulandı. Show TV'den yapılan açıklamaya göre usta oyuncu Metin Akpınar, Aşk Laftan Anlamaz kadrosuna dahil oldu.

16-10/21/metin-akpinar-ask-latan-anlamaz.jpg

Hande Erçel'in Dedesi Rolünde!

Metin Akpınar, Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel'in (Hayat) dedesi Haşmet rolünde izleyici karşısında çıkacağı öğrenildi.

Alkışlarla Karşılandı

4 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Metin Akpınar çekimler için gittiği Aşk Laftan Anlamaz setinde ekibi tarafından alkışlarla karşılandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin