Umuda Kelepçe Vurulmaz Konusu Nedir? Fragman Yayınlandı Mı?

Önümüzdeki günlerde ilk kez izleyiciyle buluşacak olan yeni dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz'dan İlk fragman geldi. İşte o fragman ve tüm detayları!

Yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte birçok televizyon projesi hayata geçmeye başladı. 2017 yılının en iddialı yapımlarından biri de önümüzdeki günlerde ilk bölümünün yayınlanması beklenen Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi. Fox TV'de yayınlanacak olan Umuda Kelepçe Vurulmaz'ı sizler için inceledik.

Umuda Kelepçe Vurulmaz İlk Fragman Yayınlandı!

Fox TV'nin iddialı projelerinden Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın ilk fragmanı Fox TV'de ve Fox TV resmi internet sitesinde yayınlandı. Merakla beklenen dizinin ilk görüntüleri sosyal medyada dikkat çekti.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Ne Zaman Başlayacak?

Etkileyici konusu ve dinamik oyuncu kadrosuyla ön plana çıkan Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın ilk bölümü ile ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşması bekleniyor.

16-10/22/umuda-kelepce-vurulmaz.jpg

Dizide Hangi Oyuncuları İzleyeceğiz?

Begüm Birgören: Ünlü oyuncuyu İnci rolünde izleyeceğiz.

Özge Özder: Son olarak "Kehribar" dizisi ile izleyici karşısına çıkan Özder bu yıl Umuda Kelepçe Vurulmaz kadrosunda yer alacak.

Mert Yazıcıoğlu: Karagül dizisiyle adından söz ettiren Mert Yazıcıoğlu dizide Fırat karakterine hayat verecek.

Melisa Şenolsun: Tatlı Küçük Yalancılar ve Kiralık Aşk dizilerinden tanıdığımız güzel oyuncu yeni yayın döneminde Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde rol alacak.

Ufuk Bayraktar: Bir dönem Ezel'de Ramiz dayının gençliğini canlandıran ve Zeki Demirkubuz'un Kader filminde adından söz ettiren Bayraktar, dizide rol alacak oyuncular arasında.

Can Nergis: Yakışıklı oyuncu da yeni yayın döneminde Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi kadrosunda yer alacak.

Yiğit Dikmen: Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'da ünlenen Yiğit Dikmen ufak tefek reklam filmlerinin ardından ilk kez bir televizyon dizisinde rol alacak.

Serdar Orçin: Ünlü oyuncu Serdar Orçin'de dizide rol alacak oyuncular arasında.

Gamze Erçel: Soyadından da anlaşılacağı üzere Hande Erçel'in ablası olan Gamze Erçel ilk oyunculuk deneyimine hazırlanıyor.

Zeynep Bastık: Zeynep Bastık ismini Adı Mutluluk dizisinde canladırdığı Goncagül karakterinden hatırlayanlar olacaktır.

Burak Dakak: Benim Adım Gültepe'nin Fevzisi Umuda Kelepçe Vurulmaz kadrosunda.

Sarven Çankar: Çankar dizide Mert karakterine hayat verecek.

Esra Şengünalp: Kariyeri boyuncu birçok televizyon dizisinde rol alan Şengünalp'i önümüzdeki günlerde Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde izleyeceğiz.

16-10/22/umuda-kelepce-vurulmaz2.jpg

Umuda Kelepçe Vurulmaz Konusu

Fox TV'nin merakla beklenen televizyon dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz'da geçmişinde farklı suçlar işlemiş 7 gencin hikayesi anlatılacak. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde izleyeceğimiz sahnelerin büyük çoğunluğu Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan Film Platosu'nda çekilecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin