American Gods 2. sezon onayını şimdiden aldı

Birinci sezon prömiyerini Nisan ayının sonlarında yapacak olan, American Gods, şimdiden 2. sezonu için onay aldı.

Berfu Özlen
04 Nisan 2017 - 12:11
Gündem

Neil Gaiman'ın aynı isimli çok satan romanından uyarlanan yeni Starz dizisi American Gods, henüz yayın hayatına başlamadı. Prömiyer tarihine sayılı günler kalan dizi, şimdiden ikinci sezon onayını almış gibi görünüyor.

Eski ve yeni tanrıların savaşı

Eski dünya ve yeni modern dünyanın tanrılarının güç mücadelesini anlatacak olan dizi, Shadow Moon isimli eski bir suçlunun Mr. Wednesday isimli gizemli bir yabancı ile tanışmasını konu alıyor. Para, uyuşturucu, güç, seks ve suç ile dolu dünyada insanların yanlış tanrılara taptığını kanıtlamaya gelen Mr. Wednesday ve Shadow Moon'un hikayesi Starz kanalında yayınlanacak.

Kitapla özdeş bir yapım

Çok satan, ödüllü kitabın yazarı Gaiman da projeye dahil. Dizinin senaryo yazarları Bryan Fuller ve Michael Green, Gaiman'ın yapımcılığında bir arada çalışıyorlar. Gaiman'ın da katkıları ile kitaba sadık kalınacağını söylemek mümkün. Her ne kadar kitap bir seri olmasa da, dizinin uzun soluklu bir yapım olacağı öngörülüyor. 

Yeni sezon çekimleri Eylül'de

Omega Underground'un haberine göre, American Gods'un yeni sezon çekimlerinin Eylül ayında Toronto, Kanada'da başlayacak olduğu dedikodusu ortalıkta dolanıyor. Bu demektir ki, henüz tek bir bölümü dahi yayınlanmamış olan dizi, başarısızlık riskine rağmen, ikinci sezon onayı aldığına göre iddialı bir yapım bizi bekliyor.

American Gods, 30 Nisan'da ilk bölümü ile ekranlara merhaba diyecek. Daha fazla haber için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin