Fear The Walking Dead'in 3. sezon yayın tarihi belli oldu

İkinci sezon finalinden kısa bir süre tekrar yayına girecek olan dizinin yeni sezonunun Haziran ayında başlaması planlanıyor.

Berfu Özlen
04 Nisan 2017 - 14:51
Yeni Bölüm

AMC kanalı dizisi Fear the Walking Dead'in 3. sezon yayın tarihini açıkladı. Dizi, 4 Haziran'da 3. sezonu ile seyircilerle buluşacak.

İlk iki bölüm arka arkaya yayınlanacak!

Sezonun ilk yarısı 8 bölümden oluşacak ve 6 haftalık bir dönemde yayınlanacak. 4 Haziran'da birinci ve ikinci bölümler, sonrasında ise ara sezon finali 9 Temmuz'da arka arkaya verilecek. 

17-04/04/ftwds3_01.jpg

En son ne olmuştu?

Fear the Walking Dead'in geçmiş sezonunda hayatta kalanlar kendilerini ABD-Meksika sınırında bulmuşlardı. Artık coğrafi sınırların bir anlam taşımadığı bir dünyada yaşayan kahramanlarımız, sadece yaşanılacak bir dünya değil, ailelerini de kurmak zorunda kalırlar. Luciana'nın vurulmasından sonra, Nick artık o kadar da kendini güvende hissetmez ve Ofelia'nın esareti de herkes için problem oluşturur.

17-04/04/ftwds3_03.jpg

Dizinin kadrosu

Dizide Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero ve David Alpert hem senaryo hem de yapımcılık görevlerini üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise; Kim Dickens, Cliff Curtis, Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey, Mercedes Mason, Colman Domingo ve Danay Garcia var. Dizinin üçüncü sezonunda ise, devamlı rollerde karşımıza, Dayton Callie (Sons of Anarchy), Daniel Sharman (The Originals) ve Sam Underwood (The Following) çıkacak.

17-04/04/ftwds3_04.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin