American Horror Story 8. sezona dair ilk detaylar!

Ryan Murphy, American Horror Story 8. sezona dair önemli bilgi ve ipuçları verdi.

Volkan Küçükel
07 Nisan 2018 - 18:57
Gündem

Ekranların korku klasiği haline gelen dizisi "American Horror Story"nin yaratıcı ismi Ryan Murphy dizinin 8. sezonu öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Los Angeles'te gerçekleştirilen bir etkinlikte konuşan Murphy'nin, "American Horror Story: Radioactive" ismiyle anılan 8. sezona dair verdiği bilgiler ve ipuçları şu şekilde:

- Antoloji türündeki American Horror Story'nin 8. sezonunun hikayesi, zaman olarak günümüzden 18 ay sonra geçecek.

- American Horror Story'nin tanıdık simaları Evan Peters, Sarah Paulson ve Kathy Bates ile yeni isim olarak Joan Collins 8. sezon oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

- Evan Peters yeni sezonda komik bir saç modeli tasarımcısına hayat verirken, Joan Collins ise Peters'ın karakterinin büyükannesi rolüyle karşımıza çıkacak.

18-04/07/evan-peters-ve-joan-collins.jpg

- Anjelica Huston'ın yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alıp almayacağı henüz net değil. Murphy, aktrisi sevdiğini ve görüşmelerin devam ettiğini dile getirdi.

- Paulson ve Peters'ı bazı bölümlerin yönetmen koltuğunda göreceğiz.

- 8. sezonda geçtiğimiz sezonun aksine gerçeklikten uzak fantastik bir dünya izleyicileri bekliyor. Asylum ve Coven tonunda bir sezon olacak.

- Yeni sezonun isminin "American Horror Story: Radioactive" olacağı söylentileri için henüz bir doğrulama ya da açıklama gelmiş değil.

- Yeni sezon çekimleri Haziran ayının ortasında başlayacak.

18-04/07/ryan-murphy.jpg

- Murphy, şu sıralar uğraştığı pek çok proje ve 300 milyon dolarlık ses getiren Netflix anlaşmasına rağmen American Horror Story'e verdiği önemi tekrar vurguladı ve "Hayatımdaki en büyük eğlencelerden birisi bu diziyi yapmak. Bu diziyi çok seviyorum" şeklinde konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin