Pauley Perrette 15 yılın ardından NCIS ekibine veda ediyor!

NCIS dizisinde Abby Sciuto karakterine hayat veren Pauley Perrette dizideki son sahnesinin çekimlerini tamamladı.

Volkan Küçükel
07 Nisan 2018 - 22:26
Gündem

CBS'in çok izlenen uzun soluklu dizisi "NCIS"te beklenen ayrılık yaklaşıyor!

PERRETTE'NİN VEDA ZAMANI YAKLAŞIYOR!

Devam etmekte olan 15. sezon sonunda diziden ayrılacağı daha önceden duyurulan 49 yaşındaki aktris Pauley Perrette sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizideki son sahnesinin çekimlerini tamamladığını belirtti.

Sean Murray, Brian Dietzen, Emily Wickersham ve Wilmer Valderrama'nın göründüğü paylaşımda Abby'nin son sahnesiyle ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı.

18-04/07/pauley-perrette.jpg

NCIS adli tıp uzmanı Abby Sciuto karakterine hayat veren Perrette'nin son kez görüneceği bölümler 01 ve 08 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak.

NCIS yürütücü yapımcıları George Schenck ve Frank Cardea, Perrette'nin ayrılışıyla ilgili şöyle konuşmuşlardı:

"Pauley'in NCIS'teki final sezonu olduğunu bir süredir biliyor ve kendisini özel bir şekilde uğurlamak için çalışıyoruz. Pauley ilk gününden itibaren rolüne inanılmaz bir tutku ve özgünlük getirdi. Abby, dünya çapında milyonlarca hayranına ilham veren bir karakter ve NCIS ekibindeki herkes onu tasvir ettiği için Pauley'i takdir ediyor."

18-04/07/abby-ncis.jpg

CBS TV Studios'un basın açıklamasında ise "Pauley, 15 yıllık süreçte hem NCIS hem de CBS ailesinin değerli bir üyesi oldu. Sevilen bir oyuncu ve karaktere veda etmek asla kolay olmasa da, Pauley'in sezon sonunda ayrılma kararına saygı duyuyoruz. Diziye yaptığı tüm katkılardan ve Abby'yi televizyondaki en eşsiz karakterlerinden biri haline getirmesinden dolayı Pauley'e minnettarız" ifadeleri kullanıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin