Mozart in the Jungle dizisi iptal edildi!

Amazon'un sevilen dizisi Mozart in the Jungle dört sezonun ardından iptal edildi. Buna göre dizinin 5. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
07 Nisan 2018 - 23:22
Gündem

Online yayın platformu Amazon'un dört sezonu deviren dizisi "Mozart in the Jungle" yolun sonuna geldi!

MOZART IN THE JUNGLE 5. SEZON OLMAYACAK!

16 Şubat'ta on bölümden oluşan dördüncü sezonuyla izleyicileriyle buluşan dramedi resmen iptal edildi. Buna göre, Mozart in the Jungle'ın 5. sezonu olmayacak.

Blair Tindall'ın kendi anılarından yola çıkarak ortaya çıkardığı "Mozart in the Jungle: Sex, Drugs & Classical Music" eserinden uyarlanan dizinin yürütücü yapımcıları Paul Weitz, Will Graham, Roman Coppola ve Jason Schwartzman'ın konuyla ilgili yaptıkları ortak basın açıklamasında; "Dizinin ortaya koyduğumuz dört sezonuyla gurur duyuyoruz. Bu senfoniyi bizimle yazdıkları için oyuncu kadrosuna, tüm ekibe, hayranlarımıza ve Amazon'a minnettarız" ifadeleri kullanıldı.

18-04/07/mozart-in-the-jungle.jpg

Gael García Bernal, Lola Kirke, Saffron Burrows, Malcolm McDowell, Hannah Dunne ve Bernadette Peters gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Mozart in the Jungle'ın hikayesi; New York Senfoni Orkestrası'nda yer alan müzisyenlerin günlük hayatına ve yaşadıkları mesleki zorluklara odaklanıyor.

TOPLAM 4 SEZON VE 40 BÖLÜMLÜK SERÜVEN

2016 yılı Altın Küre Ödülleri'nde komedi dalında en iyi dizi ve en iyi erkek oyuncu (Gael García Bernal) ödüllerini kazanarak dikkat çeken Amazon Studios yapımcılığındaki dizi böylelikle toplamda 40 bölümüyle dizi arşivindeki yerini almış oldu.

Amazon yaklaşık üç ay kadar önce bünyesinde yer alan komedi dizileri One Mississippi, I Love Dick ve Jean-Claude Van Johnson için de iptal kararı almıştı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin