Tehlikeli Karım Çınar kimdir?

Show Tv ekranlarının uyarlama dizisi olan Tehlikeli Karım Çınar kimdir? Dizide Derin'in arkadaşı olan karakter hangi oyuncu tarafından canlandırılmaktadır?

Nurşah
08 Nisan 2018 - 21:38
Kültür Sanat

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Tehlikeli Karım dizisi alışık olmadığımız konusu ve yetenekli oyuncu kadrosu ile pazar akşamlarının ilgi çekici yapımlarından birisi haline geldi... Dizide yetenekli bir ressam olan Çınar kimdir? Çınar karakterini canlandıran oyuncu Mert Aydın kaç yaşındadır, oynadığı diziler nelerdir?

18-04/08/tehlikeli-karim-ressam-cinar-kim.jpg

Tehlikeli Karım Çınar kim?

Derin'in üniversite yıllarından kalan eski bir arkadaşı olan Çınar, yıllar içerisinde Derin'e takıntılı bir kişilik haline gelmiştir... Yetenekli bir genç olmasına karşılık Tehlikeli Karım dizisinde zayıf bir karakter çizer ve başka insanlar tarafından kullanılmaya oldukça müsait bir yapıdadır. Ayrıca başarılı bir ressam olma yolunda ilerliyordur.

Tehlikeli Karım Çınar karakteri Mert Aydın tarafından canlandırılmaktadır...

18-04/13/tehlikeli-karim-cinar-mert-aydin-1523620366.jpg

Mert Aydın kimdir?

Mert Aydın 6 Mart 1987 doğumludur. Haliç Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Es-Es, Gölgedekiler, Vatanım Sensin dizilerinde rol alarak kendisini kanıtlamıştır. Ayrıca günümüze gelene dek çeşitli internet dizilerinde ve reklamlarda da kendisini göstermiştir...

Başarılı oyuncu şimdi de Tehlikeli Karım adlı dizide Çınar karakterini canlandırmaktadır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin