Tehlikeli Karım 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alper kurtulacak mı, dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Show Tv ekranlarında pazar akşamları izleyicisiyle buluşan Tehlikeli Karım dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla beklenen dizinin son bölümünde neler oldu?

Nurşah
08 Nisan 2018 - 23:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'i izlediğimiz Tehlikeli Karım dizisinin 3. bölümü henüz yayınlandı. İzleyiciler şimdiden gelecek pazar gününü sabırsızla beklemeye başladılar bile... Yeni bölümde neler olacak, Derin ile Alper'in arası düzelecek mi?

 18-04/08/tehlikeli-karim-4-bolum.jpg

Tehlikeli Karım 4. bölümde neler olacak?

Dizinin gelecek pazar günü yayınlanacak olan 4. bölümünde bizleri neler bekliyor? Seda, paraları alabilmek için ne gibi hamleler yapacak ve Fırat Komiser tüm bu karmaşanın altında yatan gerçek sebepleri çözebilecek mi? Alper, Derin ve arkadaşı Çınar'ın kendisini köşeye kıstırmasının ardından sağ çıkabilecek mi? Büyük ihtimalle paçayı kurtaracak gibi görünüyor çünkü o sırada terasta olan komşuları Ferda, öldü sanılan ressam Çınar'ın Derin ve Alper'in evine doğru yürüdüğünü gördü...

Tehlikeli Karım 4. bölüm yayın tarihi 15 Nisan 2018 Pazar günüdür.

18-04/08/tehlikeli-karim-son-bolum.jpg

Tehlikeli Karım son bölümde neler oldu?

Tehlikeli Karım'ın yayınlanan 3. bölümü ile birlikte heyecan ve karmaşa üst noktalara çıkıyor. Dizinin her bir karakterinin aklında farklı sorular ve planlar oluşmaya başlıyor. Derin, Alper ile Seda'nın ilişkisinin akıbetini öğrenmeye çalışırken; Alper de Derin'in katil olduğu düşüncesi ile hareket etmekte ve onun kendisini de öldürmesinden korkmaktadır. Seda'nın aklında ise parayı almak ve Alper'e sahip olmak için çeşitli planlar vardır.

Derin, Komiser Fırat'ın ona Alper ile Seda'nın birlikte fotoğraflarını göstermesinin ardından planlarına yeni bir şekil verme kararı alır. 

Tehlikeli Karım 4. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin