Mom dizisine 6. sezon onayı çıktı!

CBS kanalının popüler komedisi Mom 6. sezon onayını cebine koydu.

Volkan Küçükel
08 Nisan 2018 - 23:53
Gündem

"Mom" severlere müjde! CBS, popüler komedisi için resmi 6. sezon onayını duyurdu.

MOM İLE BİR SEZON DAHA!

Beşinci sezonu devam etmekte olan dizinin onay almasıyla birlikte yapımcı Chuck Lorre'un CBS'teki üç dizisi de yeni sezon onayını fazla beklemeden cebine koymuş oldu. The Big Bang Theory geçtiğimiz yıl 11 ve 12. sezon onaylarını birlikte alırken, spinoff'u Young Sheldon ise sene başlarında ikinci sezon onayını kapmıştı.

Anna Faris ve Emmy-Oscar ödüllü oyuncu Allison Janney'i başrollerinde bulunduran Mom geçtiğimiz haftalarda ekran serüveninde 100 bölümü devirmişti.

MOM DİZİSİNİN REYTİNGLERİ

The Big Bang Theory ve Young Sheldon'ın ardından CBS'in en çok izlenen üçüncü komedisi unvanını elinde bulunduran Mom'un bölümleri sonradan izleme oranları da dahil edildiğinde ortalama 11 milyon izleyiciye ulaşmaya devam ediyor.

18-04/08/mom-cbs.jpg

CBS Entertainment Başkanı Kelly Kahl, Mom'ın yeni sezon onayı hakkında şöyle konuştu:

"Mom, son birkaç yıldır bizim temel taşımız niteliğindeki bir komedi dizisi haline geldi. Etkileyici ve provokatif sosyal meseleleri kahkaha ve zarafetle ele alan korkusuz bir dizi. Geniş ve sadık bir izleyici kitlesine sahip. Mom, Anna ve Allison gibi doğuştan yetenekli oyuncuların önderliğindeki harika oyuncu kadrosu ve Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky, Nick Bakay ve Gemma Baker'ın liderliğindeki yapım ekibiyle her geçen gün daha da büyüyor."

Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky ve Gemma Baker'ın yaratıcılığındaki Mom, 23 Eylül 2013 Pazartesi günü ekran macerasına başlamış, ikinci sezonuyla birlikte Perşembe akşamlarına taşınmıştı.

Chuck Lorre Productions ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosunda Faris ve Janney ile birlikte Jaime Pressly, Mimi Kennedy, Beth Hall ve William Fichtner bulunuyor.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Chuck Lorre, Eddie Gorodetsky ve Nick Bakay'dan oluşuyor.

MOM 5. SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Mom, 10 Mayıs'ta bir saat süreli sezon finaliyle beşinci sezonunu noktalayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin