One Mississippi dizisi iptal edildi!

Amazon'un iki sezonu geride bırakan komedi dizisi One Mississippi resmen iptal edildi.

Volkan Küçükel
18 Ocak 2018 - 11:00
Gündem

Komedyen Tig Notaro ve Diablo Cody ikilisince yaratılan yarı otobiyografik kara komedi dizisi "One Mississippi" takipçilerini üzecek bir haber geldi.

ONE MISSISSIPPI 3. SEZON OLMAYACAK!

Yayıncı online platform Amazon, iki sezonu deviren dizisiyle devam etmeme kararı aldı.

Buna göre One Mississippi'nin 3. sezonu olmayacak.

Altışar bölümden oluşan sezonlarının ilki 09 Eylül 2016'da, ikincisi 08 Eylül 2017'de Amazon abonelerine sunulan dizi, ikinci sezonuyla eleştirmenlerden övgüler toplasa da bu övgüler diziyi kurtarmaya yetmedi.

18-01/18/one-mississippi-dizisi.jpg

"ONE MISSISSIPPI" KONUSU

İptali "Amazon için daha büyük ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşma yönünde başlayan bir hareketin parçası" olarak nitelendirilen One Mississippi, annesinin beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetmesinin ardından Tig'in, memleketi Mississippi'ye dönüşüyle gelişen olayları konu ediniyordu.

Tig Notaro, Noah Harpster, John Rothman ve Stephanie Allynne gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda Notaro, Cody, Robin, M. Blair Breard, Dave Becky ile birlikte cinsel taciz skandalına imza atan Louis C.K. de bulunuyordu.

Sheryl Lee Ralph (Instant Mom) ile Carly Jibson (The Guest Book) ikilisi ise One Mississippi'nin ikinci sezonunda Felicia Hollingsworth ve Desiree karakterleriyle hikayeye dahil olmuşlardı.

"One Misissippi" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin