Apple'ın duyurduğu ilk komedi dizisinin başrolü Kristen Wiig'in oldu!

Saturday Night Live ve birçok komedi filminin yıldız ismi Kristen Wiig, Apple'ın ilk komedi dizisi siparişinin başrol ismi oldu.

Volkan Küçükel
17 Ocak 2018 - 23:00
Gündem

Kendi platformuna özel olarak dizi geliştirme işine giren Apple, Kristen Wiig'in başrolünde yer aldığı komedi türündeki yeni bir diziye daha onay verdi.

APPLE İLK KOMEDİ DİZİSİNİ DUYURDU

Reese Witherspoon'ın Hello Sunshine'ının yapımcısı olduğu, Wiig'in oyunculuk dışında yürütücü yapımcı olarak da yer aldığı, yarımşar saat süreli bölümlerden oluşacak dizi Curtis Sittenfeld'in kısa öykülerden oluşan ve önümüzdeki aylarda raflardaki yerini alacak "You Think It, I’ll Say It" isimli eserinden uyarlanıyor.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Colleen McGuinness'ın (30 Rock) yaratıcısı/showrunner'ı olduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosu McGuinness ile birlikte Hello Sunshine'dan Witherspoon ve Lauren Neustadter ile Kristen Wiig'den oluşuyor. Sittenfeld ise danışman yapımcı olarak projeye destek verecek.

18-01/17/reese-witherspoon-1516221281.jpg

Uzun yıllar Saturday Night Live'de karşımıza çıkan Kristen Wiig bu süreçte Target Lady, Doonese, Penelope, Nancy Pelosi ve Suze Orman gibi unutulmaz karakterleri canlandırırken birçok kez Emmy adaylığı da kazandı.

69. Altın Küre Ödülleri'nde Bridesmaids (Nedimeler) filmindeki performansıyla komedi veya müzikal filmlerdeki en iyi aktris kategorisinde de adaylığı bulunan komedyen aktris yakın gelecekte Richard Linklater filmi Where'd You Go, Bernadette'de Cate Blanchett ve Billy Crudup ile birlikte karşımıza çıkacak.

18-01/17/kristen-wiig-foto-1516221081.jpg

The Martian, Downsizing ve Ghostbusters filmlerinin de oyuncu kadrosunda bulunan Wiig bu dizi ile birlikte 2012 senesinde ayrıldığı Saturday Night Live'ın ardından televizyonda bir kez daha düzenli bir rolle yer almış olacak.

İlk sezonu için 10 bölümlük sipariş verilen ve Apple'ın ilk yarım saat süreli bölümlerden oluşan komedi dizisi siparişi olan yapımın ne zaman izleyicilerle buluşacağı şimdilik belirsiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin