I Love Dick için iptal kararı çıktı!

Amazon'un Kevin Bacon'lı dizisi I Love Dick için iptal kararı alındı.

Volkan Küçükel
18 Ocak 2018 - 12:25
Gündem

Chris Kraus'un 1997 senesinde yayımlanan aynı isimdeki kült romanından uyarlanan Amazon Video dizisi "I Love Dick" için yolun sonu erken göründü!

I LOVE DICK 2. SEZON YOK!

İlk sezonu 8 bölümden oluşan ve tüm bölümleri 12 Mayıs 2017 tarihinde Amazon aboneleriyle paylaşılan dizi için iptal kararı geldi! Buna göre I Love Dick'in 2. sezonu olmayacak.

Amazon'un Altın Küre ödüllü aile komedisi Transparent'ın yaratıcısı Jill Soloway ve Sarah Gubbins ikilisinin uyarlama senaryoyu gerçekleştirmede dümenin başına geçtiği dizinin oyuncu kadrosunda Kevin Bacon (Dick), Kathryn Hahn (Chris Kraus), Griffin Dunne (Sylvere Lotringer), Roberta Colindrez (Devon), Lily Mojekwu (Paula), India Menuez (Toby) gibi isimler yer alıyordu.

18-01/18/i-love-dick.jpg

I Love Dick, Kevin Bacon liderliğindeki dikkat çekici güçlü oyuncu kadrosuna rağmen Transparent'takinin aksine izleyicilerle istenilen bağı kuramadı. Ancak Amazon, dizinin arkasındaki isim Soloway ile yeni projeler üretme konusunda geniş çaplı bir sözleşme imzalamış durumda.

"I LOVE DICK" KONUSU

Evliliklerini zorluk içerisinde yürütmeye çalışan Chris ve Sylvere'nin (Kathryn Hahn ve Griffin Dunne) Marfa kasabasına taşınması ve hayatlarını değiştirecek bir akademisyen Dick (Kevin Bacon) ile tanışmasını hikaye edinen dizi ilk olarak Sundance Film Festivali'nde görücüye çıkmıştı.

Soloway'in "Sanatsal bakış açısıyla hazırlanmış, pembe dizi-vari bir psiko-seksüel komedi" olarak nitelendirdiği I Love Dick'in yürütücü yapımcı kadrosu Soloway ile birlikte Andrea Sperling (Transparent), Victor Hsu (Transparent) ve Gubbins'ten (Ten Aker Wood) oluşuyordu.

"I Love Dick" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin