American Horror Story'den Las Vegas saldırısı duyarlılığı!

American Horror Story'deki kitlesel silahlı saldırı sahnesi Las Vegas saldırısı nedeniyle kesilecek.

Volkan Küçükel
09 Ekim 2017 - 22:45
Gündem

Ekranların korku klasiği haline gelen FX dizisi American Horror Story'nin 7. sezonu olan "American Horror Story: Cult"ün ekran serüveni devam ediyor.

05 Eylül'de "Election Night" isimli bölümle sezon açılışını yapan dizi, yeni sezonunun beş bölümünü geride bırakmış durumda. 11 bölümden oluşan sezonu neredeyse yarılamış durumdayız.

Yarın akşam FX ekranlarına sezonun altıncı bölümü "Mid-Western Assassin" ile gelecek dizinin bu bölümünde yayıncı kanaldan gelen açıklamaya göre bazı sahnelerde önemli düzenlemeler gerçekleştirilecek.

AMERICAN HORROR STORY'DE O SAHNE KESİLECEK!

Açıklamada dizinin yeni bölümünün açılış sahnesinde ülkede pek bilindik hale gelen kitlesel bir silah şiddeti vakasının tasvir edilmesi nedeniyle o kısmın bölümden çıkarıldığı duyuruldu.

17-10/09/las-vegas-saldirisi.jpg

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde ABD'nin Las Vegas kentindeki bir açık hava konserine 59 kişinin hayatını kaybetmesine, yaklaşık 500 kişinin yaralanmasına neden olan bir silahlı saldırıda bulunulmuş ve ülke gündemi bu üzücü vakayla sallanmıştı.

FX Networks'ten konuyla ilgili gelen açıklama metni şöyle:

"Geçtiğimiz hafta Las Vegas'ta gerçekleşen trajedinin ışığında Ryan Murphy ve American Horror Story: Cult yapımcıları, yarın akşamki bölümün açılış sahnesinde önemli değişiklikler yapmayı seçti.

17-10/09/ahs-sezon-7.jpg

İki ay önce çekilen ve ülkemizde ne yazık ki şu sıralar pek bilindik olan kitlesel bir silah şiddeti olayını tasvir eden bu açılış sahnesi bazı izleyicilerde travma etkisi yaratabilecek bir dizi olayı içeriyor."

Bu açıklamayı ileten kanal son olarak bölümün kesintiye uğramamış sürümünün VOD platformlarından izlenebileceğini belirtti.

Sarah Paulson, Evan Peters, Cheyenne Jackson, Adina Porter, Chaz Bono, John Carroll Lynch, Emma Roberts, James Morosini, Mare Winningham ve Frances Conroy gibi American Horror Story dünyasından alışık olduğumuz isimleri geri döndüren, Billie Lourd ve Alison Pill gibi yeni isimleri karşımıza çıkaran American Horror Story'nin 7. sezonu 14 Kasım'da sezon finalini gerçekleştirecek.

"American Horro Story" 7. sezon 6. bölüm frgamanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin