Fantastik dizi Carnival Row'un oyuncu kadrosu şekilleniyor!

Orlando Bloom gibi popüler bir aktörü başrole getirerek dikkat çeken Amazon dizisi Carnival Row'a takviyeler devam ediyor.

Volkan Küçükel
09 Ekim 2017 - 20:43
Gündem

Rene Echevarria, Travis Beacham, Paul McGuigan ve Legendary Television iş birliğiyle hazırlanan Amazon'un doğrudan sezon onayı alan yüksek beklentili fantastik dizisi "Carnival Row"un oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

The Lord Of the Rings ve Pirates of the Caribbean gibi büyük bütçeli fimlerden tanıdığımız yıldız oyuncu Orlando Bloom'u başrolüne getiren dizinin oyuncu kadrosuna Cara Delevingne (Suicide Squad), David Gyasi (Interstellar), Karla Crome (Misfits), Indira Varma (Game of Thrones), Tamzin Merchant (Salem) gibi isimlerin ardından Simon McBurney de (Mission: Impossible – Rogue Nation) dahil oldu.

17-10/09/orlando-cara.jpg

"CARNIVAL ROW" KONUSU

Carnival Row'un hikayesi bizleri savaştan fazlasıyla zarar görmüş yurtlarından kaçıp kente toplanan efsanevi yaratıkların olduğu; yerliler ve artan göçmen nüfus arasındaki çekişmelerin baş gösterdiği Victoria dönemindeki bir dünyaya götürecek.

Bu ortamda her an bozulabilecek diken üstündeki barışın temellerini sarsmaya başlayan bir dizi çözülmemiş cinayet soruşturması gözler önüne serilecek.

Tekrar eden kilit bir rolle kadroya katılan McBurney, garip bir kişiliğe sahip gezici eğlence adamı Runyan Millworthy karakterine hayat verecek. Kobolds olarak adlandırılan garip yaratıklardan oluşan bir topluluğu yöneten Runyan, bir zamanlar gurur duyulan kariyerine başladığı şehre bu kez kariyeri parlaklığını yitirirken dönmüştür.

60 yaşındaki McBurney yakın zamanda Allied, The Conjuring 2, Mission: Impossible: Rogue Nation, Theory of Everything ve Woody Allen'ın Magic in the Moonlight'ı gibi filmlerde rol aldı.

17-10/09/simon-mcburney-1507570645.jpg

İngiliz oyuncu dizi dünyasında ise Rev., The Borgias ve Utopia gibi çeşitli dizilerde boy gösterdi.

CARNIVAL ROW 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

2019 senesi içinde izleyicilerle buluşması beklenen dizinin prodüksiyonuna sonbahar döneminde Prag'da başlanacak. 

17-10/09/carnival-row-fb.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin