American Housewife dizisinin 4. sezonu olacak mı?

ABC kanalının uzun soluklu dizilerinden American Housewife'ın geleceği belli oldu. Yayıncı kanal American Housewife ile "devam" dedi ve diziye resmi 4. sezon onayını verdi.

Katy Mixon'ın başrolünde yer aldığı ABC komedisi "American Housewife"da serüven kaldığı yerden devam edecek!

AMERICAN HOUSEWIFE 4. SEZON ONAYINI CEBE KOYDU!

26 Eylül 2018 - 21 Mayıs 2019 tarihleri arasında 23 bölümden oluşan üçüncü sezonunu tamamlayan dizi resmi 4. sezon onayını aldı.

19-05/24/american-housewife-dizisi.jpg

AMERICAN HOUSEWIFE 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

ABC Studios ve Kapital Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezon bölümlerinin 2019'un sonbahar döneminde Eylül sonu ya da Ekim başında ekranlara gelmeye başlaması bekleniyor.

"AMERICAN HOUSEWIFE" REYTİNGLERİ

Salı akşamları ekranlara gelen yapım, üçüncü sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.94 reyting oranı ve 4.20 milyon izleyici ortalamasını elde ederken bir önceki sezona göre fazla bir düşüş yaşamadı ve istikrarlı reyting grafiği yeni sezon onayı almasında etkili oldu.

Sarah Dunn'ın (Spin City, Bunheads) yaratıcısı olduğu American Housewife'ın Amerika'nın zengin bölgelerinden biri olan Westport'ta cereyan eden hikayesi; takıntılı olduğu şişman görüntüsü bir yana, ev işleri ve çocuklarının sonsuz sorunlarına yetişmeye; çocuklarını Westport'un havalı aileleri arasında yetiştirmeye çalışan Katie Otto isimli bir ev hanımı ve ailesinin yaşadığı komik olaylara odaklanıyor.

19-05/24/american-housewife-izle.jpg

Diedrich Bader, Meg Donnelly, Daniel DiMaggio, Julia Butters, Carly Hughes ve Ali Wong gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran American Housewife'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Sarah Dunn ile birlikte Aaron Kaplan, Rick Wiener ve Kenny Schwartz'dan oluşuyor.

"American Housewife" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin