Zalim İstanbul sezon finalinde neler olacak? Ceren'in hamileliği ortaya çıkıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasına giren Zalim İstanbul'un sezon finaline gireceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
24 Mayıs 2019 - 16:14
Yeni Bölüm

Başrollerinde Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Mine Tugay gibi isimlerin yer aldığı, Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Zalim İstanbul dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/24/zalim-istanbul.jpg

Zalim İstanbul sezon finalinde neler olacak?

Cenk ile konuşan Ceren istediği karşılığı alamayınca sinir krizi geçirerek kendini bıçakladı. Karnındaki bebeğe de zarar vermeye çalışan Ceren hastaneye kaldırılıyor. Bu hastane macerası ile Ceren'in ve Şeniz'in gizlemeye çalıştığı hamilelik de ortaya çıkıyor..

Başta annesi Seher olmak üzere herkesi şoka sokan bu gelişmenin ardından Şeniz'in Cenk'e olan baskısı daha da artıyor. Cemre, Ceren kendisine gelir gelmez bebeğin babasının kim olduğunu soruyor. Bu soru Ceren'i çılgına çevirirken, Seher de hırsınız Cemre'den alıyor. 

19-05/24/cemre-ceren.jpg

Cenk bebeğin babasının kendisi olduğunu öğreniyor ancak bunu açıklamadığı için Ceren zor durumda kalıyor. İyice köşeye sıkışan Ceren'i kurtarmanın tek yolunun bu itiraf olduğunu söyleyen Şeniz'in ise bu itirafa izin vermeye hiç niyeti yok.. 

Zalim İstanbul sezon finali ile pazartesi akşamı Kanal D'de!

Yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin