American Princess dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor

Lifetime kanalının yeni dizisi American Princess'ın oyuncu kadrosuna Lesley Ann Warren ve Max Ehrich ikilisi dahil oldu.

Volkan Küçükel
29 Mayıs 2018 - 17:56
Gündem

Jenji Kohan, Jamie Denbo ve Tara Herrmann üçlüsünün arkasında olduğu Lifetime'ın yeni dizisi "American Princess"ın oyuncu kadrosu genişliyor.

Lesley Ann Warren (Girlfriends' Guide to Divorce) ve Max Ehrich (Under the Dome) ikilisi tekrar eden rollerle dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler oldular.

AMERICAN PRINCESS KONUSU

Yazar, yaratıcı ve yürütücü yapımcılığını Jamie Denbo'nun (Ronna & Beverly) üstlendiği American Princess'ın hikayesi; ters giden düğününü terk etmesinin ardından kendini Rönesans Fuarı'nda bulan Manhattan, Upper East Side sosyetesinden Amanda (Georgia Flood) karakterine odaklanıyor.

Düşlediği hayatın bu olmadığını anlayan Amanda hayalindeki kır düğününden kaçar ve kendisini telefonsuz, çaresiz bir şekilde tesadüfen rast geldiği Rönesans Fuarı'nın ortasında bulur. Bu ortam kendisine hayatı yeniden değerlendirmesi adına bir fırsat yaratır. İçinde gelişen beklenmedik uyanış umursadığını düşündüğü her şeyi geride bırakmasına ve yeni bir dünyaya girmesine neden olacaktır. Amanda yeni girdiği bu ortamda yeni arkadaşlıklar ve rakipler edinirken taze başlangıçlara yelken açtıran romantik gelişmeler de yaşayacaktır.

Lesley Ann Warren; Amanda'nın burnu havada, narsistik kişilik bozukluğuna sahip, büyük bir hap problemi bulunan ve Upper East Side'da yaşayan annesi Joanntha karakterine hayat verecek.

18-05/29/lesley-ann-warren.jpg

1982 yapımı müzikal komedi Victor Victoria'daki Norma Cassady rolüyle yardımcı kadın oyuncu kategorisinde Oscar adaylığı bulunan 72 yaşındaki Warren televizyon dünyasında son dönemde Bravo'nun Girlfriends' Guide to Divorce (Dina) ve Starz'ın Blunt Talk (Cornelia) dizilerinde karşımıza çıktı.

Max Ehrich ise Amanda'nın Manhattan'lı reddedilen avukat damadı ve Upper East Side prensi olarak görülen Brett karakterini canlandıracak.

18-05/29/max-ehrich.jpg

Çeşitli televizyon dizilerinde karşımıza çıkan 27 yaşındaki Ehrich, CBS'in Under the Dome dizisindeki Hunter May karakteriyle hatırlanabilir. Sweet/Vicious (Landon Mays) ve The Path (Freddie Ridge) aktörün tekrar eden rollerle yer aldığı diğer diziler arasında.

AMERICAN PRINCESS OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Georgia Flood dışında Lucas Neff, Seana Kofoed, Rory O'Malley ve Mary Hollis Inboden'ın oyuncu kadrosuna dahil oldukları geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

A+E Studios ve Global Road Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan American Princess'ın 10 bölümden oluşan birinci sezon çekimlerine yaz döneminde Los Angeles'ta başlanacak.

Kohan (Orange is the New Black, GLOW), Herrmann, (Orange is the New Black, GLOW) ve Mark Burley (Orange is the New Black, GLOW) üçlüsü aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin