Ufak Tefek Cinayetler'in Avukat'ı Özlem Tokaslan Erkenci Kuş'ta!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Avukat Hanım rolü ile izleyicilerin büyük bir beğenisini toplayan usta oyuncu Özlem Tokaslan yeni dizi Erkenci Kuş'un kadrosuna katıldı!

Nurşah
29 Mayıs 2018 - 17:14
Kültür Sanat

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde başarı ile canlandırdığı Avukat karakteri ile izleyicileri hem güldüren hem de büyük bir beğeni toplayan Özlem Tokaslan Star Tv ekranlarının yeni dizisi Erkenci Kuş'un kadrosuna katıldı!

 

18-05/29/zlem-tokaslan-erkenci-kus.jpg

Özlem Tokaslan'ın yeni dizisi belli oldu!

Star Tv ekranlarında en kısa zamanda yayın hayatına başlaması planlanan Erkenci Kuş dizisinin yeni ismi Özlem Tokaslan oldu! Star Tv'nin en çok izlenen dizilerinden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Avukat rolünün ardından usta oyuncu yine aynı kanalda yayın hayatına başlayacak olan Erkenci Kuş'ta Mevkıbe karakteri ile izleyici karşısına çıkacak!

 

18-05/29/zlem-tokaslan-kimdir.jpg

Özlem Tokaslan kimdir? 

13 Kasım 1973 tarihinde doğmuştur. 1997 yılında Anadolu Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü'nden mezun olmuştur. Ömre Bedel adlı televizyon dizisinde canlandırdığı Raziye karakteri ile televizyon dünyasına adım atmış ve günümüze dek çeşitli diziler ve sinema projelerinde rol almıştır. 

Rol aldığı diziler
-Ömre Bedel (Raziye)
-Zehirli Sarmaşık (Mahinur)
-Dila Hanım (Hayriye)
-Güzel Köylü (Dudu Alkan)
-No:309 (Yıldız Sarıhan)
-Ufak Tefek Cinayetler (Avukat)
-Erkenci Kuş

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin