Cobra Kai 2. sezonda Kreese'i daha fazla göreceğiz!

The Karate Kid serisinin efsane karakterlerinden Kreese'e hayat veren Martin Kove, Cobra Kai'nin ikinci sezonunda düzenli bir rolle karşımızda olacak.

Volkan Küçükel
29 Mayıs 2018 - 16:41
Gündem

Büyük br hayran kitlesine sahip The Karate Kid film serinin son halkası olma niteliğini taşıyan YouTube Red'in yeni dizisi "Cobra Kai"nin 10 bölümlük ilk sezonu bu ayın başlarında izleyenlerle buluşmuştu.

İlk sezon bölümlerinin servis edilmesinden bir hafta sonra ikinci sezon onayını almayı başaran dizinin yeni sezonu öncesi oyuncu kadrosuyla ilgili bir haber geldi.

18-05/29/martin-kove-eski.jpg

The Karate Kid film serisindeki Kreese karakteriyle tanıdığımız ve Cobra Kai'nin ilk sezonunun final bölümü "Mercy"de görünen aktör Martin Kove ikinci sezonda hikayenin kötü karakteri olarak düzenli bir rolle karşımızda olacak.

Kreese'i sezon finali bölümünde eski öğrencisi Johnny Lawrence'ı (Zabka) ziyaret ederken görmüştük.

Sony Pictures Television Studios ve Overbrook Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan; Ralph Macchio ve William Zabka'nın The Karate Kid film serisindeki karakterleriyle yeniden karşımızda olduğu Cobra Kai'nin hikayesi bizleri 1984 yılındaki All-Valley Karate Tournament'ta yaşanan olayların 30 yıl sonrasına götürüyor.

COBRA KAI 2. SEZON OYUNCU KADROSU

İkinci sezonda Macchio, Zabka ve Kove dışında Xolo Mariduena (Miguel Diaz), Tanner Buchanan (Robby Keene), Mary Mouser (Samantha LaRusso) ve Courtney Henggeler de (Amanda LaRusso) oyuncu kadrosunda yer almaya devam edecekler.

COBRA KAI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Cobra Kai'nin ikinci sezon bölümleri 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin