Yasak Elma Sinan (Kıvanç Kasabalı) kimdir?

Yasak Elma Sinan karakterini canlandıran Kıvanç Kasabalı kaç yaşında, evli mi? Şimdiye kadar rol aldığı diziler hakkında merak edilenler...

Nurşah
29 Mayıs 2018 - 16:13
Kültür Sanat

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi bu sezonun en başarılı yapımları arasında gösteriliyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren reyting zirvesine ulaşan yolda adım adım ilerleyen dizide oldukça başarılı oyuncular da yer alıyor. Ender'in eski sevgilisi, Zehra'nın yeni eşi Yasak Elma Sinan (Kıvanç Kasabalı) kimdir?

 18-05/29/yasak-elma-sinan.jpg

Yasak Elma Sinan?

Ender’in gizli aşkı ünlü estetik doktoru Sinan, genç yaşta üniversite aşkıyla evlenmiş, paralanıp sosyete doktoru olup, Ender’i bulunca eşinden ayrılmıştır. Tam bir zengin kadın avcısıdır. Paraya ve güce tapar.

Ender'in büyük çöküşünden sonra ondan uzaklaşan Sinan, bu sefer de gözüne Halit'in büyük kızı Zehra'yı kestirmiştir... Yasak Elma Sinan karakteri başarılı oyuncu Kıvanç Kasabalı tarafından canlandırılmaktadır.

18-05/29/kivanc-kasabali-kimdir.jpg

Kıvanç Kasabalı kimdir?

27 Şubat 1975 doğumlu oyuncu 43 yaşındadır. Oyuncu aynı zaman da modellikte yapmaktadır. Kendisi gibi oyuncu olan "Sedef Avcı" ile 2005 yılında evlenmiş ve bu evlilikten "Can" adında çocukları olmuştur.

Kıvanç Kasabalı ekranlara ilk olarak 1999 yapımı olan "Ayrılsak da Beraberiz" isimli dizi ile karşımıza çıkmıştır. 

Rol aldığı diziler
-Ayrılsak Da Beraberiz
-Yaprak Dökümü
-Küçük Kadınlar
-Samanyolu
-Merhamet
-Ağlatan Dans
-Yasak Elma

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin