Amy Acker Marvel dizisi ile ekranlara dönüyor!

Amy Acker hayranları bu habere sevinecek! Person of Interest ve Angel'ın yıldızı Acker, Fox'un yeni Marvel projesinde Stephen Moyer ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Volkan Küçükel
03 Mart 2017 - 02:31
Gündem

Fox'un isimsiz Marvel drama pilotunun başrollerinden biri daha belli oldu!

Amy Acker hayranları bu habere sevinecek! Person of Interest ve Angel'ın yıldızı Acker, Fox'un yeni projesinde Stephen Moyer ile birlikte kamera karşısına geçecek.

Matt Nix'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu keşfeden sıradan iki ebeveyn (Amy Acker ve Stephen Moyer'ın karakterleri) ve çocukları üzerine odaklanıyor. Mevcut hükümetin kendilerine düşmanca tavrı nedeniyle kaçmak zorunda kalan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri bir yeraltı ağına katılacak ve hayatta kalmak için savaşmaya başlayacaklardır.

ACKER'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

The Hollywood Reporter'ın haberine göre; aktris dizide aile durumları belirsiz ve karanlık bir hal alınca kocası Reed ile ayrılığın eşiğine gelmiş Kate Stewart karakterine hayat verecek. Kate yaşanmaya başlayacak olaylar karşısında zamanla düşündüğünden daha güçlü olduğunu keşfedecektir. Kate ve Reed, çocuklarını korumak için tekrar bir araya gelecektir.

17-03/03/amy-acker.jpg

DİZİ KARİYERİ

1999-2004 seneleri arasında yayınlanan Angel ile tanıdığımız Amy Acker son dönemde CBS'in final yapan dizisi Person of Interest'te karşımıza çıkmıştı. 41 yaşındaki aktris yakın zamanda MacGyver (Sarah Adler), Suits (Esther Edelstein) ve Agents of S.H.I.E.L.D. (Audrey Nathan) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

DİĞER OYUNCULAR

Jamie Chung (Gotham) teleporter Blink, Blair Redford (Switched at Birth) sözü edilen yeraltı ağının yerli Amerikalı lideri, Sean Teale (Reign, Incorporated) fotonları emme ve işleme yeteneğine sahip bir mutant ve Natalie Alyn Lind (The Goldbergs) Stewart ailesinin çocuklarından biri olarak kadroya daha önceden katılan isimler olmuşlardı.

20th Century Fox Television'ın Marvel Television ile işbirliğiyle hazırlanan dizinin yapımcı kadrosunda Nix, Bryan Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Jeph Loeb ve Jim Chory yer alıyor.

"Amy Acker - Person of Interest":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin