Lise Devriyesi ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Bir grup lise öğrencisinin yaşadıklarını konu alacak olan Trt 1'in gençlik dizisi Lise Devriyesi'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Sibel Karagöl
03 Mart 2017 - 00:49
Yeni Bölüm

Yayın akışına eklediği dizilerle reyting listelerinde üst sıralarda yer bulmayı sıkça başaran TRT 1 kanalı, yaz sezonu yayınlamayı planladığı Lise Devriyesi dizisini duyurmuştu.

Bir grup lise öğrencisinin yaşadıklarını konu alacak olan Trt 1'in gençlik dizisi Lise Devriyesi'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. 

Başrolünde Gökhan Atalay'ın yer alacağı Lise Devriyesi'nin senaryosu tamamlandı ve çekimlerine başlandı. Lise Devriyesi dizisinin oyuncu kadrosunda Asena Tuğal, Bahar Şahin, Ozan Dolunay ve İsmail Ege Şaşmaz gibi genç ve sevilen isimler dahil oldu.

17-03/03/lf8.jpg

ARC Film'in yapımcılığını üstlendiği Lise Devriyesi dizisi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlamak için hazırlıklarına tüm hızıyla devame diyor. Lise Devriyesi dizisiyle ilgili bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz.


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin