Andy Garcia'lı komedi dizisi The Kenan Show'un oyuncu kadrosunda kimler var?

NBC'nin deneme bölümü siparişleri arasında yer alan The Kenan Show'un oyuncu kadrosu genişliyor. The Kenan Show konusu ve oyuncu kadrosu...

Kenan Thompson ve Andy Garcia'lı NBC'nin yeni komedi dizisi projesi "The Kenan Show"un oyuncu kadrosuna Punam Patel (Kevin From Work) dahil oldu.

THE KENAN SHOW OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Universal TV yapımcılığında ve ilk başta Saving Kenan ismiyle geliştirilen dizinin resmi dizi onayını alması halinde Patel'i düzenli bir rolde izleyeceğiz.

19-04/04/andy-garcia.jpg

"THE KENAN SHOW" KONUSU

Jackie Clarke'ın senaryosunu kaleme alıp, deneme bölümü yönetmen koltuğunda Chris Rock'ın oturacağı The Kenan Show'un konusu şöyle;

Dizinin hikayesi; çocuklarının her şeyi olma konusunda azimli taze dul bir baba Kenan'a (Thompson) odaklanıyor. Çocukları ile daha çok ilgilenmek zorunda olduğu bu dönemde istemese de inatçı bir kişiliğe sahip emekli polis memuru kayınpederi Percy (Garcia) ailesinin yaşamında daha fazla yer tutmaya başlar.

Patel'i dizide Kenan'ın çalışma arkadaşı da olan sadık arkadaşı Erica karakteriyle izleyeceğiz.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Thompson, Clarke ve Rock ile birlikte Lorne Michaels ve Andrew Singer projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

19-04/04/punam-patel-dizileri.jpg

Kevin From Work'te Patti rolüyle izlediğimiz Patel yakın geçmişte Fox'un komedi dizisi The Cool Kids ve NBC dizisi I Feel Bad'de karşımıza çıktı.

Freeform'un Alone Together'ı ve truTV'nin Adam Ruins Everything'i aktrisin rol aldığı diğer yapımlar arasında bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin