Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz Çukur'dan ayrılıyor!

Show tv'nin sevilen dizisi Çukur'da şok etkisi yaratacak bir ayrılık yaşanıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Nisan 2019 - 17:12
Gündem

Başrollerinde Aras Bulut İynemli (Yamaç), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu), ve Necip Memili'nin (Cumali) rol aldığı, Ercan Kesal (İdris Pvalı), Perihan Savaş (Sultan Koçovalı), Ömer Erkan (Selim Koçovalı) ve Dilan Çiçek Deniz (Sena) gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Çukur'un yeni bölümünde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak..

19-04/04/ukur-1554386632.png

Çukur dizisine Aras Bulut İynemli'nin eşi Sena olarak dahil olan Dilan Çiçek Deniz, Medyatava'nın haberine göre yeni bölümden itibaren Çukur dizisinden ayrılacak. 

Son olarak Koçovalılar ve Karakuzular arasında çıkan çatışmanın ardından ortadan kaybolarak Yamaç'ın yıkımına neden olan Sena karakteri, hayatını kaybederek diziye veda edecek. 

Ay Yapım imzası ile Show ekranlarında izleyici ile buluşan Çukur dizisinin son bölümünde başına silah dayanan Sena karakterinin, senaryo gereği diziden ayrıldığı açıklandı. 

Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz kimdir?

19-04/04/dcd.png

1995 Sivas doğumlu olan güzel oyuncu, Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği eğitimi almıştır. Balayı adındaki film ile oyunculuk kariyeri başlayan Dilan Çiçek Deniz, model olarak da şansını denemiştir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin