Jet Sosyete yeni bölüm bu akşam yok mu? Gülse Birsel açıklama yaptı...

Jet Sosyete'nin yeni bölümü bu akşam yok mu? Merakla beklenen yeni bölüm hakkında açıklama geldi!

Nurşah
04 Nisan 2019 - 16:48
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete'nin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak mı? Gülse Birsel merakla beklenen dizi hakkında açıklama yaptı! İşte detaylar...

19-04/04/jet-sosyete-yeni-bolum-ne-zaman-1554384973.jpg

Jet Sosyete bu akşam yok mu?

Yayın günü değişen Jet Sosyete, çarşamba gününden perşembeye alınmıştı. Bu gelişmenin ardından sevilen dizinin yeni bölümü de bu akşam izleyici karşısında olmayacak. Onun yerine Tv8 ekranlarında saat 20.00'de Ekşi Elmalar filmi yayınlanacak. Ekşi Elmalar filminin ardından ise Kızım dizisi izleyicilerle olacak...

19-04/04/jet-sosyete-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Jet Sosyete'nin bu hafta yeni bölümünün yayınlanmayacağı Gülse Birsel tarafından Instagram üzerinden şu sözlerle duyuruldu:

Değerli @jetsosyete severler, 7 haftadır aralıksız 120 dakikalık bölümlerle yayındayız ve temsili fotoğraftaki haldeyiz. Bu hafta soluklanıp haftaya Perşembeden itibaren Mayıs’ın ilk haftasına kadar yine her Perşembe sizinle olmaya devam edeceğiz. Bizi özleyin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin