Yasak Elma 40. bölüm fragmanı yayınlandı! Kaya ve Ender arasında ne var?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kaya ve Ender'in yüzleşmesi büyük sırları ortaya çıkaracak!

Merve Mutlu
04 Nisan 2019 - 15:22
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevval Sam, Talat Bulut ve Eda Ece'nin rol aldığı, Fox ekranlarında pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı oldukça dikkat çekecek. 

19-04/04/y.png

Yasak Elma yeni bölümde neler olacak?

Yasak Elma'nın 40. bölümüne Kaya ve Ender'in hararetli tartışması damgasını vuracak. Ender ve Kaya'nın baş başa buluştuğu ve yüzleştiği görülürken, genelde insanların karşısında ifadesiz durmayı tercih eden Ender'in sinir krizi geçirmesi herkesi şaşırtacak.

19-04/04/sakin.png

Kaya'nın "Sakinleştin mi?" diye sorduğu Ender, "Hayatımı mahvettin, buna izin vermeyeceğim." diyerek saldırmaya çalışıyor. 

Kaya gerçeğin peşinde..

Ender'i konuşturmaya çalışan Kaya, "Gerçeği söylemen için sana bir şans verdim." sözleri ile sabrının taştığını gözler önüne seriyor. "Bundan sonra başına geleceklere hazır ol. Çünkü bütün enerjimi seni mahvetmek için kullanacağım." diyen Ender ise intikam yemini ediyor. 

Erim Kaya'nın oğlu mu?

19-04/04/y-b-1554385346.png

Kaya'nın ortaya çıktığı ilk andan itibaren Ender'in bir şeyler sakladığının belli olması ile izleyiciler Erim'in babasının Kaya olduğunu düşünmeye başlamıştı. Yasak Elma'nın yeni bölümünde Kaya da aynı şüphe ile Ender'e "Erim benim oğlum değil mi?" sorusunu sorarak onu şaşkınlığa sürüklüyor..

Yasak Elma yeni bölümü ile 8 Nisan Pazartesi akşamı Fox'ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin