Avlu dizisi bu akşam yok mu? Sevilen dizi yayın akışından kaldırıldı!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu, perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelmişti. 37. bölümü merakla beklenen dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. İşte detaylar..

Merve Mutlu
04 Nisan 2019 - 14:41
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Nursel Köse'nin rol aldığı, Star tv ekranlarının perşembe akşamlarında vazgeçilmezi haline gelen dizisi Avlu'nun yeni bölümü merakla beklenirken, kanalın yayın akışından kaldırılması büyük merak uyandırdı. 

19-04/04/avlu-37.png

Yeni bölüm fragmanı ile büyük merak uyandıran ve heyecanın oldukça yükseldiği Avlu dizisi, normalde her perşembe saat 20:00'da Star tv ekranlarında izleyici ile buluşuyordu. Ancak Star tv'nin düzenlediği yayın akışında 20:00'da Avlu dizisi yerine Ali Kundilli 2 adlı filmin yer alması izleyicilerin kafasını karıştırdı. 

19-04/04/avlu-1554377327.png

Sevilen dizinin oyuncuları ve resmi Instagram hesabında fragmanların paylaşılarak yeni bölümün bugün olacağı günlerdir söylenirken, ansızın yayın akışından kaldırılması ve bu konuda hiçbir açıklama yapılmadan aynı filmin üst üste verilecek olması büyük merak uyandırdı. 

Konuyla ilgili olarak açıklama yapıldığında biz de sizlerle paylaşacağız ancak kesin olan şu ki: Avlu 37. bölümü bu akşam yayınlanmayacak.. 

19-04/04/fr.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin