Çarpışma 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur'un Mahsun'unu Cansız bulacak! Kadir vuruluyor..

Show tv'nin sevillen dizisi Çarpışma'nın yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Çukur oyuncularının da yer aldığı fragmanda Adalı Cansız'a bir adım daha yaklaştı! İşte detaylar!

Merve Mutlu
04 Nisan 2019 - 14:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak'ın yer aldığı, Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'nın yeni bölüm, fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak olan dizinin, Çukur dizisi ile kesiştiği sahneler büyük heyecan yaratacak.

19-04/04/ukur.png

Çarpışma 16. bölümde neler olacak?

Cansız'ın peşine düşen Adalı, adım adım Cansız'a yaklaştığını sanarken, Cansız Adalı'yı arayarak "Beni arıyormuşsun." sözleri ile çok şaşırtacak. Zaten gördüğü ve birkaç kez görüştüğü kişinin aslında Cansız olduğunu öğrenmesine az kalan Adalı, Selim ve Zeynep'le yemek yerken gelen bu telefonun ardından arayışa geçecek. Zeynep ne olduğunu anlamaya çalışırken, Selim'in, "Niye sinirlendin, sevmediğin biri mi aradı yoksa?" sözleri ise büyük bir şüphe yaratıyor. 

Kadir'i arayan Cansız'ın, "Eğer beni bulamazsan, seni öldüreceğim." sözleri ise gerilimi zirveye taşıdı. 

Cemre de Kerem'i ziyaret etmek için cezaevine gitti. İkilinin yakınlaşmasının CemKer hayranlarını sevindireceği o anlarda, "Sen sadece baktığını zannediyorsun Cemre. Ama ben orada kayboluyorum. Gözlerinde kayboluyorum" diyerek aradaki tüm buzları eritmesi dikkat çekecek. 

Kerem'in başı dertte!

Alperen Duymaz'ın başarı ile canlandırdığı Kerem karakterinin başı hapishanede derde girecek. Cezaevinde topluca saldırıya uğrayan Kerem'in tek başına nasıl kurtulacağı ise merak konusu. 

19-04/04/kerem.png

Cansız Kadir'le yüzleşiyor!

"Karınla çocuğunu benim öldürdüğümü söylemişler, doğru, ben öldürdüm. Pişman da değilim." diyen Cansız, Kadir'in büyük intikam yeminleri etmesine neden oluyor. Veli Cevher ise hem Cansız'ın hem de Kadir'in sonunu getirmek için sözler veriyor kendine. Planlarından biri de Selim'e, karısının onu aldattığını kanıtlamaktı. 

Cansız'ın peşine düşen Kadir, adım adım ona yaklaşırken tehlike de her an artıyordu. Büyük bir ipucunun peşinden koşan Adalı vurulacak..

Çukur dizisinin Vartolu ve Medet'i Çarpışma'da Cansız'dan yardım istiyor!

19-04/04/ukur-rr.png

Show ekranlarının sevilen bir diğer dizisi Çukur'un sevilen karakterleri Vartolu ve Medet ise Mahsun'u bulmak için Çarpışma'nın Cansız'ına geliyorlar. Cansız'dan yardım isteyen Vartolu ve Medet, Mahsun'un en son Şile'de olduğu bilgisine ulaşıyorlar.

Çarpışma dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da Show'da!

 

 

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin