Anıl İlter İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda!

Star tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
18 Mart 2019 - 11:42
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı, star tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen ve ünü yurt dışına da taşan dizisi İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. 

19-03/18/anil-ilter.png

Cuma akşamlarının en çok konuşulan dizilerinden olan ve O3 Medya imzası taşıyan dizisinin kadrosuna katılan yeni oyuncu Anıl İlter oldu. İlter'in, İstanbullu Gelin dizisinde 78. bölümden itibaren, Adem'in (Fırat Tanış) yüzü bir türlü gülmeyen eski eşi Dilara'nın (Neslihan Arslan) partneri olacağı konuşuluyor.

Kadrosunda: Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Tamer Levent, Salih Bademci, Fırat Tanış, Fatih Koyunoğlu, Neslihan Yeldan ve Güven Murat Akpınar gibi ünlü isimleri buluşturan İstanbullu Gelin, 31 Mayıs'ta bitecek olan son sezonunda başarılı adımlarla yoluna devam ediyor.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin