Can Yaman'ın dizisi Erkenci Kuş'un kadrosuna Taylan Erler sürprizi!

Star tv'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş'un kadrosuna yeni bir oyuncu geliyor!

Merve Mutlu
18 Mart 2019 - 11:41
Yeni Bölüm

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı, Gold Film imzası ile Star tv ekranlarında yer alan ve kısa sürede fenomen haline gelen dizisi Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oluyor. 

19-03/18/taylan-erler.png

Cumartesi akşamlarına damgasını vuran ve yaz sezonunda da kesintisiz devam edeceğinin müjdesini veren Erkenci Kuş'un kadrosuna yeni katılan isim Taylan Erler oldu. 

Aslı Zengin ve Banu Zengin'in kaleme aldığı dizi tam gaz devam ederken, dizinin başrol oyuncusu Can Yaman'ın bu yaz temmuz ayının son haftası ile ağustosun ilk haftalarında bedelli askerlik görevini yapacağı ve çekim takviminin de ünlü oyuncuya göre ayarlanacağı konuşuluyor. Sanem'in (Demet Özdemir) amcasına hayat verecek olan Taylan Erler de yaz sezonu boyunca ekranlarda olacak.

Erkenci Kuş dizisinin konusu ne?

19-03/18/kus-erkenci.jpg

Erkenci Kuş, Sanem (Demet Özdemir) ve Can (Can Yaman)’ın reklam ajansında tesadüf eseri karşılaşması ile başlayan büyük aşkı ekrana getiriyor. Hiçbir yere bağlanamayan Can'ı ajansın başında tutan, bakkal olmak isteyen Sanem'in evlenmekten kurtulmak için ajansta çalışmak zorunda kalmaktan ajansı sevmesine doğru uzanan sempatik bir aşkı konu alan dizi tam bir romantik komedi lezzeti sunuyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin