Erkenci Kuş sezon finali yapmayacak! Yaz boyunca devam edecek...

Star Tv ekranlarının sevilen dizisinin hayranlarına müjde! Erkenci Kuş yaz sezonunda da izleyici karşısında olmaya devam edecek!

Nurşah
18 Mart 2019 - 11:07
Gündem

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz yaz aylarında yayın hayatına başlayan Erkenci Kuş hayranlarına müjdeli haber geldi... Birsen Altuntaş'ın paylaştığı bilgiye göre sevilen dizi sezon finali yapmayacak!

19-03/18/erkenci-kus-sezon-finali.jpg

Erkenci Kuş yaz sezonunda da izleyicisi ile olmaya devam edecek!

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in rol aldığı sevilen romantik komedi dizisi geçtiğimiz yaz sezonunda yayın hayatına başlamış ve izleyiciden gerekli beğeniyi toplamasının ardından adını yeni sezona da yazdırabilmişti... Erkenci Kuş dişli rakiplerine rağmen ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

19-03/18/erkenci-kus-yazin-devam-edecek-mi.jpg

Cumartesi akşamları yeni bölümleri ile Star Tv ekranlarında olan dizinin sezon finali yapmayacağı ve yaz sezonunda da yeni bölümleri ile izleyici karşısında olmaya devam edeceği konuşuluyor. Erkenci Kuş'un büyük bir beğeni kazanan başrol oyuncusu Can Yaman'ın Temmuz ayı sonunda bedelli askerlik yapacağı ve dizinin çekim takviminin de ona göre ayarlanacağı da söylentiler arasında yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin