Animal Kingdom 4. sezon onayını aldı!

TNT kanalının popüler dizilerinden Animal Kingdom resmi 4. sezon onayını cebe koydu.

Üçüncü sezonuna güçlü izlenme rakamları elde ederek giren "Animal Kingdom" dizisine 4. sezon onayı çıktı!

Yayıncı kanal TNT, üçüncü sezonunun beş bölümünü geride bırakan dizisi için daha fazla beklemedi ve Animal Kingdom ile bir sezon daha devam dedi.

ANIMAL KINGDOM 3. SEZON REYTİNGLERİ NE DURUMDA?

29 Mayıs'ta yayınlanan "The Killing" isimli üçüncü sezon prömiyeriyle şimdiye kadarki en iyi sezon başlangıcını yapan dizi, bölüm başına 1.27 milyon izleyici ortalamasıyla sezona devam ediyor.

2010 yılı Avustralya yapımı aynı isimdeki filmden esinlenerek televizyona uyarlanan Animal Kingdom'ın hikayesi; Joshua "J" Cody'nin (Finn Cole), annesinin aşırı eroin dozundan ölmesinin ardından hayatını suç işleyerek geçiren Güney Kaliforniya sahil kasabasındaki akrabalarının yanına taşınıp onların dünyasının içine girmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

18-07/03/animal-kingdom-tnt.jpg

John Wells Productions ve Warner Horizon Scripted Television ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Ellen Barkin, Shawn Hatosy, Ben Robson, Jake Weary, Finn Cole, Molly Gordon, Carolina Guerra ve özel konuk yıldız Denis Leary gibi isimler yer alıyor.

Emmy Ödülü sahibi John Wells, Jonathan Lisco, Christopher Chulack ve Etan Frankel gibi isimleri yürütücü yapımcı kadrosunda bulunduran Animal Kingdom'ın yapımcı kadrosunda ayrıca Megan Martin, David Michôd ve Liz Watts gibi isimler yer alıyor.

Animal Kingdom'ın üçüncü sezonu 21 Ağustos'ta ekranlara gelecek olan "The Hyenas" isimli bölümle sonlanacak.

ANIMAL KINGDOM 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon bölümlerinin gelecek sene yaz döneminde izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin