Claws dizisine 3. sezon onayı!

TNT kanalının yaz dönemi dizisi Claws'a resmi 3. sezon onayı çıktı.

Çılgın ekip bir sezon daha bizlerle!

TNT'nin yaz döneminde ekranlara getirdiği komedi soslu draması "Claws"a resmi 3. sezon onayı çıktı.

CLAWS 3. SEZON DETAYLARI

İlk iki sezonu 10 bölümden oluşan dizinin üçüncü sezonunun bölüm sayısının da aynı olması ve yeni sezon bölümlerinin 2019'un yaz döneminde izleyiciyle buluşmaya başlaması bekleniyor.

18-07/03/claws-dizisi-3-sezon-onayi.png

CLAWS REYTİNGLERİ

10 Haziran'da "Shook" isimli bölümle ikinci sezonunu açan dizi bu bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde elde ettiği 1.3 milyon izleyiciyle bir önceki sezonun açılış bölümünün %38 üzerine çıkarak dikkat çekmişti. Dizinin sezon ortalaması şu an itibarıyla 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 1.2 milyon izleyici.

Güney Florida'da bulunan bir manikür - pedikür salonunda çalışan ve hepsi birbirinden oldukça farklı karakterlere sahip, sırlarla dolu beş kadının başından geçen olaylara, iniş ve çıkışlarına odaklanan hikayeye sahip dizinin oyuncu kadrosunda Niecy Nash, Carrie Preston, Judy Reyes, Karrueche Tran, Jenn Lyon, Jack Kesy, Kevin Rankin, Jason Antoon, Jimmy Jean-Louis, Suleka Mathew, Harold Perrineau ve Dean Norris gibi isimler yer alıyor.

18-07/03/claws-poster.png

Rashida Jones, Will McCormack, showrunner Janine Sherman Barrois ve yaratıcı isim Eliot Laurence dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

İkinci sezonunun dört bölümünü geride bırakan dizinin sezon finali 12 Ağustos'ta ekranlara gelecek "Breezy" isimli bölümle gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin