Animasyon dizisi Ben 10'a 4. sezon onayı!

Cartoon Network dizisi "Ben 10" 4. sezon onayını aldı. Yeni sezon detayları...

Gizemli ve sihirli bir cihaz keşfetmesiyle her biri olağanüstü güçlere sahip on farklı uzaylı kahramana dönüşebilme yeteneği kazanan Ben Tennyson'un maceralarını izlediğimiz Cartoon Network animasyonu "Ben 10" 4. sezon onayını aldı.

"BEN 10" 4. SEZON DETAYLARI

Yeni sezon bölümlerinin 2020 senesi içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Peki, dördüncü sezon hikayesinde izleyiciyi neler bekliyor?

Ben Tennyson, yaşına göre hayli bilge karakterdeki kuzeni Gwen ve büyükbabası Max'ı yeni bölümlerde İtalya, Japonya ve Meksika gibi çeşitli bölgelerde maceradan maceraya koşarken göreceğiz. Yeni bölümlerde şüphesiz; yeni uzaylı dönüşümleri ve kötülerle savaşlara yer verilecek.

19-01/13/ben-10-dizi.jpg

Ben ayrıca aksiyon sırasında daha fazla güçlenmesini sağlayacak özel bir anahtar keşfedecek.

"BEN 10" 3. SEZONUYLA DEVAM EDİYOR

40'ar bölümden oluşan ilk iki sezonunun ardından üçüncü sezonuyla ekranlara geri dönmeye hazırlanan dizinin üçüncü sezon hikayesinde yeni uzaylılar, yeni kötüler ve Ben'in 11 yaşındaki düşmanı Kevin 11 karakteriyle tanışacağız. Kevin 11, Ben'in kahraman uzaylılarının alternatif versiyonlarını ortaya çıkaran Anti-trix isminde Omnitrix'in özel bir versiyonunu geliştirmiştir.

19-01/13/ben-10-dizi-animasyon.jpeg

Cartoon Network Studios'un yapımcılığını üstlendiği dizi; Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex) ve John Fang (Mixels, Generator Rex) yaratıcılığında hazırlanıyor.

"Ben 10" - İşte O Şey:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin