NBC'den Zoey’s Extraordinary Playlist'e deneme bölümü onayı!

Amerikan ulusal kanallarından NBC, "Zoey’s Extraordinary Playlist" isimli müzikal türdeki yeni bir dizi projesi için pilot bölüm siparişi verdi. Zoey’s Extraordinary Playlist nasıl bir dizi?

Senaryosunu Austin Winsberg'in (Gossip Girl) kaleme alıp Paul Feig'in (Bridesmaids) yönetmen koltuğunda oturacağı; What Women Want (Kadınlar Ne İster) ve La La Land filmlerinden esintiler taşıyan bir proje olarak nitelendirilen "Zoey's Extraordinary Playlist" NBC'den deneme bölümü siparişi aldı.

Deneme bölümünün kanal yönetimince beğenilmesi halinde proje, resmi dizi onayı alıp önümüzdeki sezon ekranlarda olma fırsatını yakalayacak.

"ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST" KONUSU

Zoey's Extraordinary Playlist'in hikayesi; 20'li yaşlarının sonuna gelmiş hazır cevap ve sosyal ilişkilerinde başarısız genç bir kıza odaklanıyor. Genç kızın aniden şarkılar aracılığıyla insanların en özel kişisel duygularını ve en derin arzularını hissedebilme yeteneğini kazanmasıyla olaylar gelişiyor.

Kahramanımız yeni yeteneği ile sadece hayatındaki insanları anlamaya çalışmakla kalmayıp, kendisine bahşedilen bu hediyeyi etrafındakilere yardım etmek için de kullanabilir.

19-01/14/zoeys-extraordinary-playlist-dizisi.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Winsberg ile birlikte FeigCo'dan Feig & Jessie Henderson, The Tannenbaum Company'den Kim Tannenbaum, Eric Tannenbaum ve Jason Wang projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Zoey's Extraordinary Playlist; Lionsgate ve Universal Music Group arasındaki yakın zamanda gerçekleştiği duyurulan TV anlaşması sonucunda çıkan ilk proje özelliğini taşıyor.

19-01/14/paul-feig.jpg

Zoey's Extraordinary Playlist'in oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin