NBC'den gizem-gerilim türünde yeni bir dizi geliyor: Emergence

Yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını sürdüren NBC, gizem-gerilim tarzındaki yeni dizi projesi "Emergence" için pilot bölüm siparişi verdi. Emergence nasıl bir dizi?

NBC kanalı Kevin (Probably) Saves the World yaratıcı/yürütücü yapımcıları Michele Fazekas & Tara Butters, yönetmen Paul McGuigan ve ABC Studios'un arkasında olduğu gizem-gerilim türündeki "Emergence" isimli dizi için deneme bölümü siparişi verdi.

Deneme bölümünün kanal yetkililerince beğenilmesi halinde, proje resmi dizi onayını alarak önümüzdeki yayın sezonlarında izleyici karşısına çıkma fırsatını elde edecek.

"EMERGENCE" DİZİSİNİN KONUSU

Senaryosu Fazekas ve Butters ikilisince kaleme alınan karakter odaklı gerilim türündeki Emergence'in hikayesi; orada ne olduğu konusunda hiçbir anısı bulunmayan gizemli bir kazanın gerçekleştiği yeri bulan bir çocuk ve olayı araştıran şerife odaklanıyor.

Soruşturma, şerifi hayal ettiğinden çok daha büyük bir komplonun içine çekerken; söz konusu çocuğun kimliğinin tüm bu komplonun merkezinde olması ise hikayenin kilit noktasıdır.

19-01/14/nbc-logo.jpg

PROJENİN ARKASINDA KİMLER VAR?

Fazekas & Butters ile birlikte yönetmen koltuğunda oturacak Paul McGuigan ve Robert Atwood projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Fazekas, Butters ve McGuigan üçlüsü 2017'de ABC/ABC Studios dramedisi Kevin (Probably) Saves the World dizisinde birlikte çalışmalarının ardından yeni bir projede tekrar buluşmuş oluyorlar.

19-01/14/emergence-yazarlari.jpg

Fazekas ve Butters ikilisi yakın geçmişte ABC'nin Agent Carter ve Resurrection dizilerinde showrunner/yürütücü yapımcı olarak görev yaparlarken; McGuigan ise Designated Survivor, Devious Maids, Lucky 7 ve yeni dizi projelerinden Carnival Row'ın pilot bölümlerini yöneten isim olmuştu.

Emergence dizisinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin