Anna Paquin'li The Affair 5. ve final sezonu fragmanı ile posteri yayınlandı!

Showtime'ın ödüllü dizisi The Affair'de sona yaklaşıyoruz. Dizinin final sezonu için ilk resmi uzun fragman paylaşıldı. Yeni sezonda neler olacak?

Final sezonu yaklaşmakta olan Showtime dizisi "The Affair" için ilk uzun fragman yayınlanırken sezonun posteri de paylaşıldı.

THE AFFAIR FİNAL SEZONU FRAGMANINDA DİKKAT ÇEKENLER

Yayınlanan fragman, birkaç hafta önce paylaşılan ilk bakış videosuna göre yeni sezon hakkında çok daha fazla ipucu veriyor. Görünüşe göre Noah'ın anılarından bir film çekilmekte ve eski sevgilisi Helen onu oynayan çekici aksiyon yıldızı (Claes Bang) ile yakınlaşıyor.

Alison (Ruth Wilson) ve Cole'un (Joshua Jackson) şu an yetişkin olan kızları Joanie Lockhart karakteriyle diziye dahil olan Anna Paquin'in de ilk görüntüleri karşımıza çıkıyor. Joanie, sezon boyunca annesinin başına gelenler hakkındaki gerçekleri bir araya getirmeye çalışacak.

19-07/03/the-affair-dizisi.jpg

Müstakbel gelin Whitney, Noah'ın kız arkadaşı ve patronu Janelle (Sanaa Lathan) ve The Affair'in olmazsa olmazı araba kazası (!) fragmanda dikkat çeken diğer unsurlar.

FİNAL SEZONU İÇİN GERİ DÖNENLER VE SEZONUN KONUK OYUNCULARI

Kathleen Chalfant ve Russell Hornsby ikilisi yeni sezon için geri dönerlerken sezonun konuk isimleri arasında Claes Bang, Lyriq Bent, Jennifer Jason Leigh, Emily Browning, Omar Metwally, John Doman, Max Fowler, Michael Braun, Abigail Dylan Harrison ve Jake Siciliano bulunuyor.

19-07/03/the-affair-5-sezon-poster-1562135011.jpg

Yazar ve showrunner Sarah Treem (House of Cards, In Treatment) ile birlikte Hagai Levi (In Treatment), Jessica Rhoades (Sharp Objects) ve Michele Giordono (Nurse Jackie) sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

THE AFFAIR FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Altın Küre ödüllü The Affair, 25 Ağustos Pazar akşamı final sezonunu açacak.

"The Affair" (Showtime) 5. sezon (final) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin