Nilperi Şahinkaya yeni bir proje ile geliyor!

Başarılı ve genç oyuncu Nilperi Şahinkaya yeniden bir projede yer alacak.

Merve Mutlu
03 Temmuz 2019 - 10:26
Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Kiraz Mevsimi dizilerinde oynayarak hayran kitlesi yaratan başarılı ve genç oyuncu Nilperi Şahinkaya, yeni bir projede yer alacağının müjdesini verdi.

19-07/03/nilperi-s.jpg

Bir süredir ekranlarda yer almayan ve 2019 yılında Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler serisinde yer alan oyuncu, yeni bir projesi olduğunun müjdesini Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. 

19-07/03/nilperi.png

"bu cumartesi #uykusuzlarkulübü ‘ndeyim beni izlemeyi unutmayin aman diyeyim cok onemli. saka bi yana cok mutlu olurum:) yeni bir projemiz var onunla ilgili konusuciiz:)" diyen Şahinkaya, tv100 ekranlarında Okan Bayülgen'in konuğu olacağı Uykusuzlar Kulübü programında, bu projesinden bahsedeceğini açıkladı. 

19-07/03/ahinkaya.jpg

Daha önce, Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in başrolü paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisinde Şeyma karakterini: Ayça Bingöl ve Erkan Petekkaya'nın başrolde olduğu Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde de Mesude karakterini canlandırmıştı. Son olarak da Yaşamayanlar adlı internet dizisinde Melisa karakteri ile karşımıza çıkan Şahinkaya'nın, nasıl bir proje ile karşımıza çıkacağı merak konusu..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin