Stranger Things 3. sezon nasıl izlenir? Başrol oyuncusundan yeni sezon ipuçları!

Stranger Things 3. sezon yarın başlıyor! Jim Hopper karakterini canlandıran David Harbour'dan Stranger Things 3. sezonu izleme ipuçları...

Nurşah
03 Temmuz 2019 - 10:57
Kültür Sanat

Stranger Things 3. sezon yarın izleyicisi ile buluşacak! Netflix'in büyük bir merakla beklenen bilim kurgu türündeki sevilen dizisinin başrol oyuncusundan Stranger Things 3. sezonu izleme ipuçları geldi!

19-07/03/stranger-things-3-sezon-nasil-izlenir.jpg

Stranger Things 3. sezon nasıl izlenir?

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Stranger Things dizisinde yeni sezon heyecanına sadece bir gün kaldı! 3. sezon tüm bölümleri ile yarın yani 4 Temmuz Perşembe günü izleyici karşısına çıkacak olan dizinin başrol oyuncusu David Harbour'dan dizinin yeni sezonuna dair ipuçları geldi!

19-07/03/stranger-things-3-sezon-jim-hopper-aciklama.jpg

Dizide Jim Hopper karakterini başarı ile canlandıran David Harbour, Stranger Things 3. sezonu nasıl izlememiz gerektiğini şu sözlerle açıkladı:

Bana kalırsa 1., 2. ve 3. bölümleri yavaş bir hızla izleyebilirsiniz. Ancak 4. bölüme geldiğinizde, 5 saat boyunca dizinin başından kalkmayacaksınız.

Netflix bize bölümleri gönderdiğinde ilk 4 bölümü yavaş yavaş izledim. Ancak sonraki 4 bölüme geldiğimde bir gecede bitiriverdim. Bana kalırsa tüm sezonun asıl olayı 4. bölümde patlıyor. 4. bölümün 8. bölüme bağlanışı da çok güzel.

Stranger Things'in 3. sezonu toplamda 8 bölümden oluşuyor. Soluksuz izlenecek dizinin yeni bölümleri Netflix platformunda izleyicinin karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin