Yasak Elma'nın Halit'i Talat Bulut, hakkında taciz iddiasında bulunan kişiye dava açtı!

Fox'un sevilen dizisinin başrolü, hakkında taciz iddiasında bulunan kişiye dava açtı.

Merve Mutlu
03 Temmuz 2019 - 11:39
Magazin

Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde, başrolü Eda Ece ve Şevval Sam ile paylaşan Talat Bulut, hakkında taciz iddiasında bulunarak dava açan kostüm sorumlusu Özge Ş. hakkında dava açtı.

19-07/03/talat-bulut.jpg

Yasak Elma dizisinde kostüm sorumlusu olarak çalışan Özge Ş., oyuncu Talat Bulut hakkında, kendisini taciz ettiği iddiası ile dava açmış ve oyuncu bu konuyla gündeme gelmişti. Oyuncu Hande Ataizi de Bulut'un yıllar önce kendisini taciz ettiğini açıklayarak tartışmayı körüklemişti. Hakkında çıkan iddiaları her seferinde yalanlayan Bulut, bir süre sonra açıklama yapmayı bırakmıştı. 

19-07/03/yasak-elma-taciz.jpg

Talat Bulut tazminat davası açtı!

Özge Ş.'nin açtığı dava hakkında takipsizlik kararı çıktı. Bulut da bu takipsizlik kararının ardından harekete geçti ve iddia sahibi genç kadına 100 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

Büyükçekmece 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraf avukatları ile Özge Ş. hazır bulundu. Bulut'un avukatı Ekim Su Küfteoğlu, kostüm sorumlusu genç kadına yönelik tazminat davasının kabul edilmesini talep ederken, "Özge Ş. müvekkilimin kendisini dudağından öptüğüne dair iddialarda bulunmaktadır. Soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verilmiştir. Karşı taraf ile sulh olma ihtimalimiz yoktur"  dedi.

19-07/03/talat-bulut-kimdir.png

 

Genç kadının avukatı ise beyanda bulunmak için süre talep etti. eyanda bulunan Özge Ş. ise, hiçbir programa çıkmadığını sadece bir kanala röportaj verdiğini ve bunun da savcılığa şikayet sonrası yapıldığını söyledi. Özge Ş. davanın reddini talep etti. Bu talebin ardından da tarafların beyanlarının alınması için süre verilerek duruşma ertelendi..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin