Tek Yürek'te düğün vakti! Şenay ve Oğuzhan'dan izleyiciye davetiye...

Sevilen dizi Tek Yürek'te düğün telaşı var! Oğuzhan ile Şenay'ın düğünü 19. bölüme damgasını vuracak...

Nurşah
03 Temmuz 2019 - 12:14
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Tek Yürek 19. bölümü ile yarın akşam izleyici karşısında olacak! Merakla beklenen yeni bölümde Şenay ve Oğuzhan'ın düğünü, akşama damgasını vuracak!

19-07/03/tek-yurek-oguzhan-senay-dugun.jpg

Tek Yürek'te davetiyeler hazır!

Spor ve gençlik türünde öne çıkan konusu ile izleyicinin beğenisini kazanan Tek Yürek'in yeni bölümü yine ilgiyle takip edilecek. İzmir'de kampa gidecek olan ekip, burada diğer takımın üyeleri ile karşılaşacak ve beklenmedik olaylar yaşanacak...

19-07/03/tek-yurek-dugun-davetiye.jpg

Yeni bölümde, izleyiciyi bir de sürpriz bekliyor. Dizinin sevilen iki karakteri Şenay ve Oğuzhan'ın düğünü, tüm yaşananlarından bağımsız olarak bölüme damgasını vuracak gibi görünüyor. Tek Yürek'in resmi Instagram sayfasında ise düğüne özel davetiye de geçtiğimiz gün izleyici ile paylaşıldı. "Damadın hokey hocasından 24 ayar puck, herkesi bekleriz" notu ile paylaşılan davetiye, dizinin takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu... İzleyiciler bu gönderiye "darısı Yiğit ile Deniz'in başına" şeklinde yorumlar yapmayı da ihmal etmediler...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin