Swamp Thing 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Doom Patrol ve Titans'ın ardından DC Universe platformunun üçüncü dizisi olan Swamp Thing'in yeni bölümünde neler olacak? Swamp Thing 1. sezon 6. bölüm konusu, detayları ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun üçüncü dizisi "Swamp Thing" geçtiğimiz hafta sezonun beşinci bölümü "Drive All Night" ile ekranlardaydı. Sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun ardından final yapacağı geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

SWAMP THING 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Len Wein ve Bernie Wrightson tarafından yaratılan aynı isimdeki çizgi romanının uyarlaması olan dizinin son bölümünde; bataklıkta yeniden ortaya çıkan çocukluk arkadaşı tarafından sık sık ziyaret edilmeye başlanan Abby, Marais'teki karanlık güçler ve Sunderland'ler ile olan geçmişi hakkında yüzleşmek zorunda kalır. Bu yüzleşme bazı bilinmeyen gerçekleri ortaya çıkarır. Abby bir yandan için tedavi aramaya devam ederken; Alec ise gizemli Phantom Stranger'ın yardımıyla dönüşümünü kabullenme konusunda mücadele verir ve yeni yeteneklerinin farkına varır. Abby'nin yaşamını tehdit eden bir durum ortaya çıktığında Swamp Thing yeteneklerini onu zor durumdan kurtarmak için kullanır ancak sonuçta günü kurtaranın Matt olarak gözükmesi, Swamp Thing'i insan dünyasından biraz daha izole etmiş olur. Bu arada Şerif Cable oğlu hakkında bazı rahatsız edici bilgiler edinirken; Jason Woodrue ise Avery Sunderland ile Swamp Thing hakkında şok edici bir keşif paylaşır.

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto2.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Toa Fraser'ın (The Terror, Daredevil) yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "The Price You Pay" 05 Temmuz 2019 Cuma günü DC Universe platformunda izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto5.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Şerifin görevlendirdiği polisler ve hayvan takipçileri tarafından avlanma çalışmalarından sonra giderek insanlıktan yabancılaşan Swamp Thing içinde bulunduğu garip durumu anlamakla mücadele etmektedir.

Abby (Crystal Reed) ve Swamp Thing, Alec Holland (Andy Bean) hakkında gerçeği öğrenen Matt (Henderson Wade) tarafından keşfedilir.

Lucilia Cable (Jennifer Beals) oğlunun son eylemleri hakkında yeni bir bakış açısı yakalarken; bu arada Avery (Will Patton), Woodrue'a (Kevin Durand), Swamp Thing'in genetik materyalleriyle yaptığı deneyleri arttıran ve onu Daniel Cassidy (Ian Ziering) üzerinde bir teste götürecek sonuçları sunması için baskı yapar.

SWAMP THING YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto1-1562153480.jpg

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto3.jpg

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto4.jpg

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto6.jpg

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto7-1562153547.jpg

19-07/03/swamp-thing-1x06-foto8.jpg

"Swamp Thing" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin