Swamp Thing 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Titans ve Doom Patrol'un ardından DC Universe platformunun üçüncü dizisi olan Swamp Thing'in yeni bölümünde neler olacak? Swamp Thing 1. sezon 5. bölüm konusu, detayları ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun üçüncü dizisi "Swamp Thing" geçtiğimiz hafta sezonun dördüncü bölümü "Darkness on the Edge of Town" ile ekranlardaydı. Sezonu 10 bölümden oluşan dizinin ilk sezonunun ardından final yapacağını hatırlatalım.

SWAMP THING 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Len Wein ve Bernie Wrightson tarafından yaratılan aynı isimdeki çizgi romanının uyarlaması olan dizinin son bölümünde; yeni yeteneklerinin çevresindeki yaşamla iletişim kurmasına izin verdiğinin farkına varan Swamp Thing, bataklığın içinde büyüyen bir karanlığı hisseder ve büyüme ile çürüme arasındaki denge mücadelesindeki rolünü anlamaya başlar. Bu arada dönüşünün Sunderland'ler ile karanlık geçmişinin eşelenmesine neden olan Abby, Marais'te tanık olduğu şeylerin doğaüstü güçlerin bir kanıtı olduğunu kabul etmek zorundadır. Liz, Alec Holland'ın ortadan kaybolmasıyla ilgili araştırması sonucunda elde ettiği bazı kanıtları Şerif Cable ile paylaşır. Son olarak, gizemli Daniel Cassidy hakkında daha fazla bilgi ve doğaüstü bir anlaşmanın onu Marais'te tuttuğu açığa çıkar.

19-06/27/swamp-thing-1x05-foto1.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeni bölüm "Drive All Night" 28 Haziran 2019 Cuma günü DC Universe platformunda izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

SWAMP THING 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Bataklıkta yeniden ortaya çıkan çocukluk arkadaşı tarafından sık sık ziyaret edilmeye başlanan Abby (Crystal Reed), Marais'teki karanlık güçler ve Sunderland'ler ile olan geçmişi hakkında yüzleşmek zorunda kalır.

Abby bir yandan Alec (Andy Bean) için tedavi aramaya devam ederken; Alec, gizemli Phantom Stranger'ın (Macon Blair) yardımıyla dönüşümünü kabullenme konusunda mücadele verir.

19-06/27/swamp-thing-1x05-foto4.jpg

Abby'nin yaşamını tehdit eden bir durum ortaya çıktığında Swamp Thing yeteneklerini onu kurtarmak için kullanabilir ancak sonuçta günü kurtaran Matt (Henderson Wade), Swamp Thing'i insan dünyasından biraz daha fazla izole etmiş olur.

Bu arada Şerif Cable (Jennifer Beals) oğlu hakkında bazı rahatsız edici bilgiler edinirken; Jason Woodrue (Kevin Durand) ise Avery Sunderland (Will Patton) ile Swamp Thing hakkında bir keşif paylaşır.

SWAMP THING YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-06/27/swamp-thing-1x05-foto2.jpg

19-06/27/swamp-thing-1x05-foto3.jpg

19-06/27/swamp-thing-1x05-foto5.jpg

19-06/27/swamp-thing-1x05-foto6-1561642359.jpg

"Swamp Thing" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin