You 2. sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon detayları...

Merakla beklenen You dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? Yeni sezon oyuncuları kimler olacak?

Nurşah
27 Haziran 2019 - 17:11
Kültür Sanat

You 2. sezon ne zaman başlayacak? Dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ve kısa sürede popülaritesini artıran dizinin yeni bölümleri için meraklı bekleyiş devam ediyor...

19-06/27/you-2-sezon-victoria-pedretti.jpg

You 2. sezon detayları

Dizide, Beck karakteri ile Elizabeth Lail'i izlemiştik. Başarılı oyuncuyu yeni bölümlerde göremeyeceğiz. Joe'nin yeni kurbanı ise, yine Netflix dizisi olan The Haunting of Hill House'dan tanıdığımız bir yüz olacak. Victoria Pedretti, ikinci sezonda Love Quinn karakteri ile izleyici karşısında olacak. 

19-06/27/you-2-sezon-yeni-oyuncular.jpg

Merakla beklenen dizinin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Kadroya Russian Doll dizisinden de tanıdığımız Charlie Barnett'in yanı sıra Melanie Field ve Magda Apanowicz de dahil oldu. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz..

19-06/27/you-2-sezon-ne-zaman.jpg

You 2. sezon ne zaman başlayacak?

Başrolünde Gossip Girl dizisi ile tanıdığımız Penn Badgley'in yer aldığı gerilim ve dram türündeki You dizisi yayınlanan ilk bölümleri ile izleyiciden geçer not almıştı. Bir solukta bitirilen bölümlerin ardından beğeni toplayan dizi, 2. sezon vizesi almayı da başardı! Yeni sezon tarihi henüz izleyici ile paylaşılmadı, fakat çekimlerin bittiği söylentiler arasında yer alıyor. Gözler Netflix'te!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin