Anne 11. bölümde neler yaşandı?

Geniş oyuncu kadrosuna katılan iki deneyimli isimle karşımıza çıkan Anne dizisi, 11. bölümde heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yaptı. Dizinin final sahnesinde ise nefesler tutuldu.

Sibel Karagöl
17 Ocak 2017 - 23:10
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosuna katılan iki deneyimli isimle karşımıza çıkan Anne dizisi, 11.bölümde heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yaptı. 17-01/18/cans.jpg

Anne dizisi gerilim dolu sahnesiyle başlayan 11. bölümü ekranlara bomba gibi düştü. Zeynep öğretmen Cengiz'in talep ettiği parayı vermek için buluşma yerine gittiğinde kimse gitmez. Meraklanan Zeynep, Turna'nın evine gider. Cinayet mahali olan eve girdiğinde gördüğü manzara karşısında Zeynep şok geçirir. Turna'yı bulan Zeynep kimseye haber vermeden Turna'yı evine götürür.

Bu sırada yaralanan Şule uyandığı ilk anda Cengiz'i sorar. Cengiz'in ölmediği haberiyle sevinen Şule, Turna'nın kayıplara karışmasıyla üzüntüye boğulur. Hastaneden taburcu olan Şule, evine gittiğinde evinin cinayet mahali olduğunu görmesiyle evsiz kaldığını fark eder. Gidecek yeri olmayan Şule, Turna'nın sakar teyzesine gider borç ister. Merak içinde kızını arayan Şule, Zeynep öğretmeni arar ama Zeynep Turna'nın yanında olduğunu söylemez.

Oyuncu Kadrosuna Yeni İsimler

Başrollerinde Cansu Dere, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Anne dizisinin geniş ve deneyimli kadrosuna sevilen bir oyuncu daha katıldı. Acil Aşk Aranıyor, Bugünün Saraylısı ve Kuzey Güney dizilerinde rol alan yakışıklı oyuncu Serhat Teoman, Anne dizisi ekine dahil oldu. En son rol aldığı Kaçın Kurası dizisiyle büyük beğeni toplayan Serhat Teoman, Anne dizisinde Komiser Sinan Demir rolünü canlandıracak.

17-01/17/serhat-teoman-anne-kadrosunda-8366673.Jpeg

Bizimkiler, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinden tanıdığımız ünlü tiyatrocu ve oyuncu Meral Çetinkaya bu akşam yayınlan 11. bölüm itibariyle, Zeynep Anne rolüyle ekibe katıldı. Gönül'ün kayınvalidesi Zeynep Anne, 24 yıl önce oğlunu öldüren Gönül'ün karşısına çıkıyor. Gönül'ün neden kocasını öldürdüğünü sormak için gelen acılı anne,dizinin 11. bölümünde Zeynep Öğretmen ve ile tanışır.

 

17-01/18/an.jpg

Bir rastlantı sonucu bulduğu fotoğrafla ve Zeynep Öğretmen'in babaannesi olduğunu öğrenir. 24 yıldır görmediği yaşadığını bile bilmediği torunu için Gönül'ün evindeki ziyaretini uzun tutacağını düşünsek de Zeynep bu sırada Turna ile birlikte yurt dışına kaçma planları yapmaktadır.

Zeynep Yakalanacak mı?

Anne 11. bölümünün final sahnesinde araştırdığı davada şüpheli Zeynep Güneş'i arayan Sinan Demir, Zeynep'in annesiyle görüşmek için eve gider. Bu sırada Zeynep ve Turna kapının tam arkasındadırlar. 

Zeynep'i evlatlıktan reddeden annesi Zeynep ve Turna'yı saklamayı tercih edecek mi? Yoksa Zeynep'in yakalanmasına izin mi verecek? Bu sorular ve daha fazlasını öğrenmek için 24 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan Anne dizisinin 12. bölümünde belli olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin