Kiralık Aşk 69. bölüm sosyal medya veda paylaşımları

Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Star TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Dizinin finali, 69. bölümün çekimi sırasında oyuncuların paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada olumlu tepkiler aldı.

Sibel Karagöl
17 Ocak 2017 - 22:24
Yeni Bölüm

Barış Arduç ile Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştığı Star TV ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Kiralık Aşk ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.17-01/17/kiralikaskveda4.jpg

Özellikle gençlerin sıkı takipçisi olduğu Kiralık Aşk, iki sezondur Star TV ekranlarında sevenlerini ekranlara kilitlemekteydi. Bir süre önce yapımcı Ortaks Yapım'ın aldığı kararla final yapacağı bildirilen Kiralık Aşk dizisi için hüzünlü veda Cuma akşamı yayınlanacak bölümüyle olacak. 

17-01/17/kiralikasveda2.Jpeg

 Külkedisi Masalı mutlu sonla bitiyor

69. bölümüyle veda yapacak Kiralık Aşk fragmanıyla izleyenlerine mutlu son vaad ediyor. Aşk'ın kazandığı mutlu bir hikaye anlatan Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer peri masallarına layık bir düğünle evleniyorlar. Defne'nin hamile olduğunu Ömer'e söylemesiyle, Defne ve Ömer çifte mutluluk yaşayacak.

Sosyal Medyada Veda Paylaşımları

Kiralık Aşk oyuncuları'nın  sevilen diziye veda konulu paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladılar. Kiralık Aşk dizisiyle fenomen olan Koray'ı Onur Büyüktopçu'nun Son selfieler adlı paylaşımı dizinin sevenlerinden olumlu tepkiler aldı.

17-01/17/kiralik-ask-veda1.jpg

Kiralık Aşk dizisin bir diğer başrol oyuncusu Sinan karakterine başarıyla hayat veren Salih Bademci ise dizinin bir çok oyuncusunun bulunduğu fotoğrafla 50.000'e yakın beğeni aldı.

17-01/17/kiralik-ask-veda.Jpeg

Kiralık Aşk, peri masalı tadındaki final bölümüyle Cuma akşamı 20:00’da Star TV'de yayın hayatına veda edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin