Anne 12. bölüm fragmanında Zeynep nasıl kurtulacak?

Heyecan dolu dakikalara ev sahipliği Anne dizisi yarın akşam yayınlanacak 12. bölümüyle kaldığı yerden fırtına gibi esecek. Polisin cinayet soruşturmasında baş şüpheli konumuna düşen Zeynep nasıl kurtulacak?

Sibel Karagöl
23 Ocak 2017 - 18:53
Yeni Bölüm

Geniş oyuncu kadrosuna deneyimli tiyatrocu Meral Çetinkaya ve yakışıklı oyuncu Serhat Teoman'ı dahil eden Anne dizisi, kaldığı yerden 12. bölümüyle yarın akşam ekranlara bomba gibi düşecek.

17-01/23/anne4.jpg

Zeynep anne bir rastlantı sonucu bulduğu fotoğrafla ve Zeynep Öğretmen'in babaannesi olduğunu öğrenir. 24 yıldır görmediği yaşadığını bile bilmediği torununu gören Zeynep Anne çok şaşırır. 

Zeynep Yakalanacak mı?

Anne 11. bölümünün final sahnesinde araştırdığı davada şüpheli Zeynep Güneş'i arayan Sinan Demir, Zeynep'in annesiyle görüşmek için eve gider. Bu sırada Zeynep ve Turna kapının tam arkasındadırlar.

Zeynep'i evlatlıktan reddeden annesi, Turna'yı saklayarak Zeynep'in komiser Sinan ile konuşmasını için kapıyı açar. Tam karakola ifade vermek için yola çıkarlarken, Zeynep'in kardeşinin sevgiisi eve gelir hiçbir şeyden habersiz şekilde Turna'yı sorar. Başarılı komiser Turna'nın kim olduğunu sorar Zeynep öğretmen ise kızım diyerek yalan söyler. Bu plansızca söylenen yalan ile Cengiz ile telefon konuşması kayıtlarından dolayı, bir ölü iki yaralının olduğu soruşturmada şüpheli konumda olan Zeynep'in başı belaya girecek mi?

17-01/23/an9.jpg

Bu sırada Şule, kızını kaçıran kişilerin evine baskın yapan kişiler olduğuna inanır, çaresizce kızını aramaya çalışır. Evde yaralanan Turna'yı hastaneye götürmek zorunda kalan Zeynep, tesadüf eseri Şule'ye yakalanır. Şule, Zeynep'in kızını tekrar kaçırdığını gördüğünde yıkılır. Ama kızını geri almayı başaramaz.

Çember Daralıyor

Turna'ya duyduğu annelik sevgisi Zeynep için çok tehlikeli bir hal almaktadır. Zeynep öğretmen kendi ailesini karşısına almak zorunda kalmış, Şule'den ve cinayet soruşturmasından kaçmaya çalışırken çember daralmaktır. 

17-01/23/annne2.jpg

Zeynep, Turna ile birlikte yurt dışına kaçma planları yapmaktadır. Zeynep ve Turna her şeyi arkalarında bırakıp kaçmayı başarabilecek mi? Bu sorular ve daha fazlası, 24 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan Anne dizisinin 12. bölümünde belli olacak...

Anne 12. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin