Hayat Bazen Tatlıdır 13. bölümde gizli tatil

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi 13. bölümde semestir tatiline giren öğrenci ve öğretmenlerin mutluluklarını ekrana yansıttı. Koray ile Sevda ortakları ve Burak ile Gözde çiftinin tatillerine burnunu sokunca, eğlence dolu anlar yaşandı.

Sibel Karagöl
23 Ocak 2017 - 18:00
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen gençlik komedi dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dün akşam yayınlanan 13. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü. Hayat öğretmen ile Cerrah Bey arasındaki ilişkili büyürken, Hayat istemese de Burak ile Gözde ilişkisi de büyüyor. Bu sırada Koray ile Sevda sevgili taklidi yaparak Gözde ile Burak'ı kıskandırmaya çalışıyorlar.

17-01/23/hayat2.jpg

Hayat 12. Bölümün sonunda paramparça olmuş çok sevdiği vosvosunu görür. Bu görüntüyle yıkılan Hayat öğretmen’in karşısında Cerrah’ı bulur ve buna çok sevinir. Sevdiği kadına acı veren Cahit’le Hayat’tan gizli olarak hesaplaşmayı planlamaktadır.

17-01/23/hayat1-1485187105.jpg

Burak ile gözde Gözde herkesten gizli Kartepe’de bir hafta sonu geçirmeye karar verirler. Gözde’nin bu gizli tatile evet demesinde, Hayat’ın ona güvenmesinin büyük etkisi vardır. Bunu öğrenen Koray ile Sevda da aynı otele gider! Burak ve Gözde, karşılarında Koray ve Sevda’yı görünce çok şaşırır! Ancak asıl büyük şoku Koray iel Sevda’nıns evgili olduklarında geçiriler. Burak ksıkançlık krizine girer ve Gözde ile arası bozulur.

Bu sırada Hayat ile Cerrah hayatın civcivi için parça toplamaya İzmit'e giderler. Parçaların gelmesi için bir gün beklemek zorunda kalan, Hayat ile Cerrah Hayat ile Cerrah huzur dolu Kartepe'degeçirmeye karar verirler. Aynı otelde olduklarını bilmeyen iki kardeşin birbirlerine yalan söyledikleri an izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.

Hayat Bazen Tatlıdır 14. bölümü 29 Ocak Pazar akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin